Vedligeholdelsesplan på den sikre måde

Vedligeholdelsesplan på den sikre måde

Vi kan stadig levere en gennemarbejdet vedligeholdelsesplan til alle de bestyrelser og kunder, der ønsker en plan for at sikre deres ejendom. Ring til os og hør hvordan.

For at sikre din drift og vedligeholdelse af jeres ejendom skal I have en vedligeholdelsesplan. Den giver værdi både på kort og lang sigt.

Det kan dog være en udfordring at udføre den i denne tid, da mange ikke ønsker eller skal undgå besøg i lejligheder og ejendomme for at undgå risiko for smitte med Corona-virus.

Vi kan udføre en vedligeholdelsesplan i høj kvalitet alligevel.

 

Ny metode til at skaffe data

Vi har udviklet en ny metode, så vi uden nærkontakt kan hjælpe hinanden med at skaffe data. Derefter kan vores specialist udarbejde og sende en vedligeholdelsesplan, som I kan bruge, når bestyrelsen skal tage stilling til både drift af jeres bygning og de kommende renoveringsopgaver.

Den har samme værdi og juridiske gyldighed som den traditionelle vedligeholdelsesplan, forklarer vores markedschef, John Larsen:

”Vedligeholdelsesplanen bygger på en virtuel gennemgang og interview og på en traditionel gennemgang af ejendommen. Det sikrer en meget høj kvalitet, der er på højde med en hel traditionel gennemgang. Det kræver dog en anderledes og ekstra indsats fra Gaihede – eksempelvis tager den virtuelle del af gennemgangen af lejligheder og ejendommen mere tid, men til gengæld giver den også en høj grad af fleksibilitet for ejendommens beboer og driftspersonale. Vi har til trods for den ekstra indsats, det kræver fra os, valgt at fastholde prisen i forhold til den traditionelle metode”.

 

Virtuel gennemgang af lejligheder fungerer

I de senere uger har vi udført adskillige gennemgange af lejligheder baseret på de samme virtuelle principper, og de er gået godt til alles tilfredshed.
Ifølge John Larsen kan de kontaktfrie vedligeholdsplaner opfylde det aktuelle behov.

”Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de kan få udarbejdet en vedligeholdelsesplan for at kunne tage de rette beslutninger for at vedligeholde deres ejendomme, og dermed holde deres investering intakt. Samtidig tror vi i Gaihede på, at det er vigtigt for os alle, at vi holder al den aktivitet i gang i samfundet, som vi kan – selvfølgelig uden at gå på kompromis med retningslinjerne for smittespredning”, siger John Larsen.

Hør nærmere eller bestil en vedligeholdsplan inkl. budgetter og tidsplan for aktiviteterne på tlf. 70 22 11 41

Gaihede har stadig fuld bemanding og står til rådighed som sædvanligt både i forbindelse med igangværende og kommende projekter.

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her