fbpx

Totalrådgivning - Få styr på hele byggeprojektet

Totalrådgivning

 

Totalrådgivning fjerner bekymringerne

Totalrådgivning handler om, at I får bygherrerådgivning, i alle dele af jeres byggeprojekt fra start til slut. Uanset om det er teknisk, arkitektonisk eller økonomisk, så får I hele rådgivningspakken, som i sidste ende sikrer jer, at der er 100 % styr på jeres projekt. Totalrådgivningen er med andre ord med til at styre tid, kvalitet og økonomi, så I har overskuddet og overblikket til at fokusere på jeres ønsker og behov.

Med Gaihede som totalrådgiver behøver I ikke andre samarbejdspartnere. Vi sikrer jer fuldt overblik over jeres projekt gennem hele forløbet, så I ikke skal bekymre jer om deadlines og aftaler.

Få ordentlig rådgivning, der skaber værdi

Gaihedes medarbejdere er specialister i rådgivning inden for en række fagområder, blandt andet:

Vi har nogle af branchens dygtigste rådgivende ingeniører, arkitekter og bygherrerådgivere. Derfor er du hos Gaihede sikker på at få ordentlig rådgivning uden overraskelser.

Med Gaihede som totalrådgiver behøver I ikke andre samarbejdspartnere. Vi sikrer jer fuldt overblik over jeres projekt gennem hele forløbet, så I ikke skal bekymre jer om deadlines og aftaler.

Vi ved, det er store beslutninger

Vi ved også, at det er en stor beslutning, som I skal træffe. Byggetekniske områder er ofte uigennemskuelige og komplekse, og netop derfor lytter vi altid til jeres ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde en løsning, der passer perfekt til jeres projekt. For vi ved, at et ordenligt projektforløb også giver det bedste resultat. Men kan der ikke opstå uforudset arbejde i et byggeprojekt? Jo – og det tager vi hos Gaihede højde for. Vi sørger for, at styringen af uventet arbejde er inden for budgettets rammer.

Gaihedes totalrådgivning rådgiver ikke kun fra byggeprojektets start til færdigt projekt. Vi har efter byggeriets færdiggørelse et 1- og 5-årseftersyn og evt. en supplerende opfølgning. Få mere information om Gaihede 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Se cases på totalrådgivning

Gaihede har bl.a. udført rådgivning i forbindelse med:

Se alle vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her