Vi tjekker bygninger for Bygningsstyrelsen

Vi tjekker bygninger for Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen holder styr på 4,2 mio. kvadratmeter bygninger –  vi assisterer med at vurdere dem.

 

I denne tid og de næste uger skal to rådgivere fra Gaihede rundt i landet for at tjekke og opmåle mange tusinde kvadratmeter bygninger, som er ejet af Danmarks største ejendomsejer, Bygningsstyrelsen, der hører under staten.

Vi hjælper styrelsen med at opmåle de mange bygninger, så de kan fastsætte værdien på dem korrekt og derfra fastsætte lejebeløb for dem. Det er markedschef og projektleder i Gaihede, Jeppe Blohm Nielsen, der står i spidsen for projektet hos os.

 

Staten får korrekte indtægter

”Vores opgave er at bidrage med at få styr på de mange bygninger. Vi tjekker deres stand og størrelse og sætter beskrivelser og tal ind i et skema online. Ud fra det kan Bygningsstyrelsen så fastsætte de korrekte værdier på bygningerne. Det sikrer, at staten får de rigtige lejeindtægter fra deres bygningsmasse”, siger markedschef og projektleder i Gaihede, Jeppe Blohm Nielsen.

 

Fra dinosaurer til sjældne orkidéer

Det er lidt af en eksotisk tur, Gaihede-folkene er på. I sidste uge gik de rundt blandt dinosaur-skeletter og tjekkede Geologisk Museum-bygningen i København, og dagen efter var de blandt sjældne orkidéer i Botanisk Have-drivhusene, som Bygningsstyrelsen også ejer.

I den kommende tid drager rådgivere fra Gaihede til Jylland, hvor de blandt andet skal tjekke de mange tusinde kvadratmeter bygninger, der hører under Århus Universitet.

I alt har bygningsstyrelsen en samlet ejendomsportefølje på omkring 4 mio. m2 fordelt på statsejendomme, privatejede lejemål og OPP (Offentligt-Privat Partnerskab).

Gaihede samarbejder med ejendomsinvestoren Newsec om opgaven.

 

Store tal fra Bygningsstyrelsen:

  • Styrelsen har igangværende byggesager for 10 mia. kroner
  • Den har styr på 4,2 m2 bygninger
  • Har 1.800 lejemål
  • Har alle bygningstyper – fra museer, universiteter til kontorer og drivhuse.

 

Hvis I har brug for vores assistance eller høre mere:

Kontakt markedschef i Gaihede, Jeppe Blohm Nielsen, tlf: +45 41 78 57, mail: jbn@gaihede.dk

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her