Strammere altanregler kan være på vej

Strammere altanregler kan være på vej

Hvis I skal have godkendt nye altaner efter de eksisterende regler – skal I rykke hurtigt. Lad os hjælpe jer.

Hvis I ønsker nye altaner under de eksisterende regler, skal I rykke nu. Det forventes, at Teknik- og Miljøudvalget i København i 4. kvartal 2020 vedtager en række ændringer af de eksisterende regler.

Det er kommunens teknik- og miljøforvaltning, der har indstillet et forslag til godkendelse i udvalget, som kan medføre væsentlige ændringer for godkendelse af altanprojekter i den eksisterende boligmasse. Det er derfor vigtig at få indsendt kvalificeret ansøgning hurtigst muligt.

Kort fortalt går ændringerne ud på:

  • Antal og mål for altaner i forhold til ejendom og beliggenhed begrænses.
  • De tilladte max-mål bliver væsentligt mindre.
  • Der kommer skærpede krav til den æstetiske udformning.
  • Den aktuelle placering i forhold til naboer, vinduer og placering på ejendom blive begrænset

Lad os hjælpe jer

Så hvis I går med tanker om at etablere altaner, så tag straks fat i os, som netop har specialiseret sig på dette område.

Det er jo kendt, at ikke nok med at en altan giver større livsværdi i form af, at der tilføres lys og luft til lejligheden, så er det også en attraktiv investering i forhold til at øge værdien af lejligheden.

En investering, der absolut ikke bliver mindre af, at kommunen nu ønsker at indføre skrappe restriktioner i forhold til etablering af altaner.

Hvis I har spørgsmål til eksisterende regler og konsekvenser af de nye, så ring til en af vores erfarne rådgivere på området – projektchef Henrik Bjørndal på 20 75 29 18 – eller vores tekniske direktør Jesper Krog på 31 42 20 33

Derfor skal I samarbejde med en rådgiver, hvis I ønsker altaner

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her