fbpx
Renovering på Islands Brygge indstillet til Renoverprisen 2016

Renovering på Islands Brygge indstillet til Renoverprisen 2016

Andelsboligforening med 280 andele renoverer deres over 110 år gamle bygning med respekt for både fortid, nutid og fremtid.

 

Gaihede har netop indstillet en igangværende renovering af en stor karré på Islands Brygge, der huser andelsboligforeningen AB Njal L Saga A, til Renoverprisen 2016. Prisen uddeles til de mest markante renoveringer – æstetisk eller teknisk eller begge dele.

Prisen er stiftet for at anerkende og styrke renovering som fag. Bag prisen står Realdania og GI.

Renovering har betydning for livet på Islands Brygge

Gaihedes begrundelse for indstillingen er, at andelsboligforeningen AB Njal L Saga A er noget ganske særligt, da den har stor betydning for miljøet og livet på Islands Brygge i København.

Bydelen samler både det gamle København og det moderne liv, og de to ting til sammen giver Islands Brygge den særlige atmosfære, der drager så mange københavnere og turister.

Bevarer bygningens særlige atmosfære

Renoveringen er med til at bevare denne helt særegne atmosfære, da den både opdaterer og bevarer en af de største klassiske karréer i bydelen. Omkranset af de fire gader, Njalsgade, Egilsgade, Leifsgade og Artillerivej og med 280 lejligheder fylder bygningen fra først i 1900-tallet en god bid af Bryggen.

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her