Tilmeld nyhedsbrevRing mig opSkriv til os

AB Bentzonsvej 35

Altaner

Rådgivers rolle: Bygherres tilsyn og økonomistyring
Antal boliger: 10 boliger

Projektbeskrivelse:

Projektet bestod af etablering af 9 altaner mod gården med følgearbejder. Altanerne blev udført i lakeret, sort aluminium med en håndliste i hårdttræ og bunde af kassetteprofiler i ulakeret aluminium. Altanerne blev fastgjort gennem indspændt stål i murværket.

 

Gaihedes opgave bestod i gennemgang af tilbud fra altanentreprenøren, fagtilsyn med arbejdets udførelse, kvalitetssikring samt byggemøder med entreprenøren. Altanentreprenøren var ansvarlig for at søge myndighedsgodkendelse samt efterleve de krav, som blev opstillet i byggetilladelsen. Entreprenøren skulle derfor dokumentere overholdelse af kravene i byggetilladelsen over for Gaihede for godkendelse af arbejdet.

Gaihede varetog derudover gennemgang og godkendelse af entreprenørens faktura samt den månedlige budgetopfølgning. Endelig varetog Gaihede afholdelsen af afleveringsforretning, afsluttende byggeregnskab samt af 1-årsgennemgangen.

 

Beboerhåndtering:

Boligerne var beboet under udførelsen af arbejderne, der blev tilrettelagt og gennemført således, at beboerne oplevede mindst mulige gener under forløbet.

Gaihede sørgede for at godkende alle varslinger fra entreprenøren til beboerne, hvormed det blev sikret, at disse var fyldestgørende samt skrevet i et sprog, som beboerne let kunne forstå.

 

Tilbage til oversigt
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her