fbpx

Rådgivende ingeniører Sjælland

bygherrerådgiver
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Rådgivende ingeniører Sjælland

Rådgivende ingeniører Sjælland, lad os hjælpe med dit ejendomsprojekt. Gaihede ingeniører & arkitekter er eksperter i renovering, ombygning og ejendomsudvikling. Med udgangspunkt i Valby opererer vi på hele Sjælland og øerne.

Vi har 20 års erfaring og rådgiver andels- og ejerforeninger, almene boligselskaber, fonde og investorer samt offentlige bygherrer.

Typiske opgaver kan f.eks. være etablering af tagbolig, energirenoveringer, renovering af tag, facade eller vand og varmesystemer. For fonde, investorer og virksomheder rådgiver vi desuden omkring ændring af ejendommens anvendelse, indretning af klinikker og restauranter. Såvel bygherrerådgivning, totalrådgivning som byggestyring.

Vores rolle i projektet

Som rådgivende ingeniører sørger vi for at jeres interesser varetages i hele renoveringsprocessen. Uanset om det handler om beregning af statik, ansøgning hos myndighederne, projektering eller byggestyring, så har vi de rette kompetencer til at styre jeres projekt sikkert igennem. Under hele forløbet sørger vi for tydelig kommunikation til bygherre. På den måde ved I altid, hvad der foregår, uden at I skal bekymre jer. Vores proaktivitet sikrer, at udfordringer håndteres rettidigt.

Vi sætter troværdig og kompetent rådgivning i højsædet, og hjælper jer med at træffe de rigtige beslutninger. Det sikrer en tryg proces.

Vi er med jer hele vejen fra ide til færdigt projekt, således at I kan fokusere på det væsentligste i forbindelse med jeres ejendomsprojekt, og være sikre på, at alt forløber efter jeres visioner og behov. På den måde sikres jeres investering bedst muligt.

Læs mere om processen ved en renovering eller et byggeprojekt i en andels- eller ejerforening.

Med Gaihede, ingeniører og arkitekter, som rådgivende ingeniører får I både den personlig relation til rådgiveren og de nødvendige fagkompetencer, der passer perfekt til jeres projekt. Hos os er det den samme projektleder, der har ansvaret og kontakten gennem hele processen, hvilket sikrer en høj kvalitet i alle faser af byggeriet. Det sikrer også en fornuftig beboerhåndtering. Du kan læse mere om Gaihede som bygherrerådgiver.

Gaihede har bl.a. være rådgiver på følgende projekter:

Se alle vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale om jeres ejendom – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her