fbpx

Rådgivende ingeniør Hillerød

bygherrerådgiver
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Rådgivende ingeniør Roskilde

Mangler I en rådgivende ingeniør i Roskilde til ejendommens renoveringsprojekt, så lad os hjælpe jer. Gaihede ingeniører & arkitekter er eksperter i renovering, ombygning og ejendomsudvikling.

Vi har i 20 år givet kompetent rådgivning til andels- og ejerforeninger, almene boligselskaber, fonde og investorer samt offentlige bygherrer.

Typiske opgaver kan f.eks. være etablering af tagterrasse, tagbolig, renovering af tag, facade, vand og varmesystemer eller etablering af tagbolig. For fonde, investorer og virksomheder har vi desuden erfaring med ændring af ejendommens anvendelse og etablering af f.eks. klinikker. Vi har en bred vifte af erfarne fagkompetencer i virksomheden og en række dygtige samarbejdspartnere. Uanset jeres projektet har vi således de nødvendige fagkompetencer til rådighed.

Vores rolle i projektet

Som rådgivende ingeniør i Roskilde varetager vi jeres interesser i hele renoveringsprocessen fra ide til færdigt resultat. Uanset om det handler om beregning af statik, ansøgning hos myndighederne, projektering eller byggestyring, så har vi de rette kompetencer til at styre jeres projekt sikkert igennem.

Under hele forløbet sørger vi for tydelig kommunikation til bygherre. På den måde ved I altid, hvad der foregår, uden at I skal bekymre jer. Vores proaktivitet sikrer, at udfordringer håndteres rettidigt.

Vi sætter troværdig og kompetent rådgivning i højsædet, og hjælper jer med at træffe de rigtige beslutninger. Det sikrer en tryg proces.

Udover rådgivende ingeniører har vi arkitekter internt der sikrer, at æstetikken og det oprindelige udseende på jeres ejendom bevares samtidig med at ejendommen opdateres til moderne standarder.

Vi elsker renovering af ejendomme og sætter en ære i at gøre os umage, så I får det bedste resultat. På den måde sikres jeres investering bedst muligt.

Læs mere om processen ved en renovering eller et byggeprojekt i en andels- eller ejerforening.

Med Gaihede, ingeniører og arkitekter, som rådgiveende ingeniør i Roskilde får I både den personlig relation til rådgiveren og de nødvendige fagkompetencer, der passer perfekt til jeres projekt.

Læs mere om Gaihede som bygherrerådgiver.

Gaihede har bl.a. være rådgiver på følgende projekter:

Se alle vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale om jeres ejendom – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her