fbpx

Rådgivende ingeniør Frederiksberg

bygherrerådgiver
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Rådgivende ingeniør Frederiksberg

Leder du efter en rådgivende ingeniør på Frederiksberg til din ejendoms renoveringsprojekt, så er du landet det rigtige sted.

Gaihede ingeniører & arkitekter er eksperter i renovering, ombygning og ejendomsudvikling. Vi har 20 års erfaring med ejendomsrenovering og arbejder primært med etageejendomme. Vore kunder er både andels- og ejerforeninger, almene boligselskaber, fonde og investorer samt det offentlige. På Frederiksberg arbejder vi bl.a. for flere ejer- og andelsboligforeninger. Ligesom vi har rådgivet på renoveringen af Frederik Barfods skole.

Typiske opgaver kan f.eks. være etablering af tagbolig, renovering af tag, facade eller vand og varmesystemer. For investorer og virksomheder typisk ændring af ejendommens anvendelse eller indretning af klinik. Uanset projektet har vi de nødvendige fagkompetencer.

Vores rolle i projektet

Som rådgivende ingeniør sørger vi for at jeres interesser varetages i hele renoveringsprocessen. Der er mange aspekter, der skal tages højde for ved et renoveringsprojekt. Uanset om det handler om beregning af statik, ansøgning hos myndighederne, projektering eller byggestyring, så har vi de rette kompetencer til at styre jeres projekt sikkert igennem. Under hele forløbet sørger vi for tydelig kommunikation til bygherre. På den måde ved I altid, hvad der foregår, uden at I skal bekymre jer. Vores proaktivitet sikrer, at udfordringer håndteres rettidigt.

Vi har også arkitekter ansat, så vi i projektet også kan varetage at ejendommens æstetiske udtryk bevares eller bringes tilbage til det oprindelige udtryk. Dette er naturligvis specielt vigtigt hvis der er tale om en bevaringsværdig eller fredet ejendom.

Vi sætter troværdig og kompetent rådgivning i højsædet, og hjælper jer med at træffe de rigtige beslutninger. Det sikrer en tryg proces.

Vi er med jer hele vejen fra ide til færdigt projekt, således at I kan fokusere på det væsentligste i forbindelse med jeres ejendomsprojekt, og være sikre på, at alt forløber efter jeres visioner og behov. På den måde sikres jeres investering bedst muligt.

Læs mere om processen ved en renovering eller et byggeprojekt i en andels- eller ejerforening.

Med Gaihede, ingeniører og arkitekter, som rådgiver får I både den personlig relation til rådgiveren og de nødvendige fagkompetencer, der passer perfekt til jeres projekt. Hos os er det den samme projektleder, der har ansvaret og kontakten gennem hele processen, hvilket sikrer en høj kvalitet i alle faser af byggeriet. Det sikrer også en fornuftig beboerhåndtering. Du kan læse mere om Gaihede som bygherrerådgiver.

Gaihede har bl.a. være rådgiver på følgende projekter:

Se alle vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale om jeres ejendom – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her