Gentoftes miljøpris til Gaihede-projekt

Gentoftes miljøpris til Gaihede-projekt

Andelsboligforeningen fik prisen for at have forskønnet deres gård på en bæredygtig og grøn måde.

I går aftes modtog AB Jomsborgvej 27-29/Sundvej 1 årets miljøpris i Gentofte Kommune for deres gårdprojekt, hvor Gaihede var rådgiver. De delte førstepladsen med et andet grønt projekt i kommunen.

Overrækkelsen skete på Gentofte Rådhus. Læs om arrangementet her.

 

Fra hullet asfalt til grøn oase

Andelsboligforeningen fik prisen for at have forskønnet deres gård på en bæredygtig og grøn måde. Før blev deres baggård udelukkende brugt til parkering i nedslidte garager. Resten af gården var hullet asfalt.

I dag er gården en grøn oase med græs, sedum på carporttaget og slyngplanter i trådhegnet ind til nabogården. Der er plads til både parkering og hygge i haven.

Projektleder på sagen var Tobias Brouwers, der er uddannet have- og park ingeniør.

Læs mere om projektet her: Fra sur baggård til grøn oase

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her