fbpx

Gaihede rådgivende ingeniører – Læs om Gaihede

Gaihede kontor
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Gaihede – Ordentlig rådgivning uden overraskelser

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed med dybe rødder i dansk byggetradition. Vi rådgiver offentlige bygherrer, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer, ejer- og andelsforeninger, samt energi- og forsyningsselskaber om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt.

Vi kortlægger de forskellige projekter relateret til eksisterende bygninger, så I undgår ubehagelige overraskelser. I kan derfor være sikre på, at vi har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem, så både budgetter, aftaler og tidsplaner bliver holdt til punkt og prikke.

En partner I kan stole på

Tillid er noget, vi må gøre os fortjent til.
Det betyder, at vi tager ansvar for alle opgaver, vi løser. Vores stærke tekniske kompetencer betyder i denne sammenhæng, at I får gennemprøvede og sikre løsninger i alle faser af projektet.

Vores store erfaring med at lede byggeprojekter betyder også, at vi håndterer beslutninger på en god måde. Vi fastlægger byggeriets forløb i tæt dialog med alle parter og undgår derfor unødige gener under byggeprocessen. Desuden får I tilknyttet et fast team af specialister, så I aldrig er i tvivl om, hvem I skal henvende jer til.

Gaihede er respekteret for

  • Trygt byggeforløb for alle parter igennem hele processen
  • Uovertrufne resultater og referencer
  • Anderledes stærk fokus på processen, værdi og komplet løsning forankret i kundens behov
  • Personlig og kompetent opfølgning og stor fleksibilitet
  • Alle aftaler, tidsplaner og budgetter overholdes
  • Løbende personlig opfølgning i udviklende samarbejde
  • Personligt engageret rådgivning af særdeles høj kvalitet

Vores rådgivende ingeniører, arkitekter, konstruktører og teknikere har gennem mange år specialiseret sig i totalrådgivning inden for renovering, ombygning, udvikling og vedligehold af boliger, offentlige institutioner, samt erhvervs- og industriejendomme. Dette gør, at vi kan sikre en høj kvalitet igennem hele processen.

Vores faglige kompetencer dækker konstruktioner, installationer, jordarbejder, energioptimering, forundersøgelser, byggesags- og/eller økonomistyring samt vedligeholdsplanlægning generelt. Den sideløbende involvering og håndtering af brugere/beboere i bygningerne under arbejdets udførelse er ligeledes et område, vi, som rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, vægter særlig højt.

Alt dette muliggøres gennem vores virksomhedskultur og værdier, som dagligt forenkler og forbedrer vores hverdag, resultater og relationer.

 

Persondatapolitik

Som alle andre virksomheder er vi forpligtet til at have styr på persondata. Se mere om det i vores persondatapolitik.

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her