fbpx

Karriere - Lev dine rådgivertalenter ud og gør en forskel

Gaihede karriere

Hvis du er arkitekt, ingeniør eller konstruktør og tænder på renovering, ordentlighed og udvikling som rådgiver og menneske, så kan Gaihede være et sted for dig.

Ingen er perfekte – heller ikke en virksomhed som Gaihede. Men vi stræber efter at være de bedste inden for vores fag og område – renovering i Hovedstadsområdet.
For at kunne det som rådgiver skal det uddannelsesmæssige og faglige selvfølgeligt være i orden. Det er dog ikke nok.
For at kunne peake som projektleder på rette tidspunkt i både de små og store renoveringsopgaver, stiller det også krav til rådgiverens personlighed; evnen til tillid og lysten til udvikling.

Tillid og udvikling sikrer, at du kan tage de rette beslutninger

Tillid er noget, vi viser til hinanden ud fra det menneskesyn, at vi kun kan agere optimalt, hvis vi ved, at der grundlæggende er opbakning til de beslutninger, vi tager. Tillid giver dig styrke og gør dig beslutsom.
Lysten til udvikling hænger sammen med evnen til tillid.
Med en karriere som rådgiver i Gaihede skal du være parat til at udvikle dig – også som person. Det vil sige, at du ved, at der er elementer i dig selv, som kan udvikles.
I forhold til tillid betyder det, at du skal være beslutningsdygtig, men du skal også kunne melde fra, når du tvivler. Så skal du konsultere baglandet.

Vi tilbyder personlige udviklingsredskaber

For at sikre og stimulere udviklingen frem mod at blive en bedre rådgiver, har vi udviklet nogle værktøjer. Vi har ”Kom godt i gang”-pakken for nyansatte, og så har vi Momentum.
Momentum er Gaihedes udviklingsproces, der både er et personligt og kollektivt program, som gør, at både den enkelte og virksomheden hele tiden er på rette spor i forhold til sig selv og i forhold til virksomheden.

”Kom godt i gang” og Momentum skal sikre, at du som rådgiver føler dig godt tilpas og lykkes med dine opgaver. Vi ved, at det også giver glade kunder, ordregivere og bygherrer – da de får de bedste resultater.
Så som rådgiver i Gaihede får du ikke bare muligheden for at renovere bygninger til gavn for beboere og brugere – du får også muligheden for at udvikle dig personligt.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her