fbpx

Karriere - Lev dine rådgivertalenter ud og gør en forskel

Karriere hos Gaihede

 

Det kan du arbejde med hos os

 

Vi rådgiver en lang række forskellige kundetyper bl.a. bestyrelser i andelsbolig- og ejerforeninger om vedligehold og renovering af deres ejendom. Det betyder at vi hjælper dem med at få deres boligdrømme eller renoveringsbehov opfyldt, samtidig med at vi finder den løsning, hvor de får mest muligt ud af deres penge.

Med en karriere hos Gaihede får du mulighed for at arbejde med hele processen fra rådgivning af kunden, projektering, myndighedsbehandling, udbud, udvælgelse af entreprenør, byggestyring til aflevering og gennemgang af det færdige projekt.

At arbejde med renoveringsprojekter betyder blandt andet, at du kommer til at arbejde for at forlænge levetiden af eksisterende bygninger, hjælpe med at minimere energiforbruget i den eksisterende boligmasse, samt optimere indeklima og trivsel for beboerne.

Der er også mulighed for at arbejde med bevaringsværdige bygninger, og dermed sikre at vi bevarer Københavns historie og fantastiske arkitektur. Ligesom vi også arbejder med forbedring af landskabet udenom ejendommen.

 

Sådan er det at arbejde hos os

 

Hos Gaihede bliver du en del af et dynamisk team af engagerede kolleger. Du vil føle dig udfordret og motiveret hver dag, og du har stor mulighed for selv at tage ansvar. Du får adgang til den rigtige support, når du har brug for den, og for tværfagligt samarbejde med kompetente fagspecialister. Vi har en uformel kultur med lavt hierarki og et unikt sammenhold, der giver dig mulighed for at opbygge relationer, og føle dig værdsat.

 

Sådan kan du søge hos os

 

Du skal selvfølgelig have en uddannelse eller erfaring indenfor byggeri, renovering eller rådgivning. Vi ansætter dog både praktikanter og erfarne rådgivere, og dit mindset er lige så vigtigt som dine kompetencer. Med det rette mindset har du lettere ved at få øje på muligheder, forstå andre, opfylde deres behov og sikre en god oplevelse hos både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

 

Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne, og vi glæder os til at læse din. Send den allerede i dag til rekruttering@gaihede.dk 

 

Se vores ledige stillinger her

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her