Vi kigger fremad - og vi er klar til at renovere

Vi kigger fremad - og vi er klar til at renovere

JULEHILSEN FRA OS – Selv om det kan se sort ud, så bliver det bedre tider – og så er det vigtigt for jer at være klar til at renovere. Så drøft muligheder i ejendommen nu.

Efteråret har været præget af en dyster stemning, men pilen er på vej opad – vaccinationer er snart klar – julen nærmer sig – og der er flere feriepenge på vej. I det nye år er det tid til at tænke renovering – vi er klar til at hjælpe jer sikkert i mål.

 

Mærkeligt år i år

2020 har været et meget mærkeligt år. Det er vi vist alle enige om. Inden for vores område har det bølget frem og tilbage. Det startede optimistisk til nytår, men få uger inde i nye år kom så den fatale virus.

Den bredte sig, og vi måtte agere med restriktioner, når vi styrede renoveringsprojekter. Det indstillede vi os på.

Vi fik faktisk forbavsende hurtigt vores renoveringsprojekter til at køre videre, under de nye vilkår og sikkerhedskrav, og det gør vi stadig, trods virussen ikke er slået ud.

 

Vi kan ikke holde optimismen nede

Så vi kan ikke holde optimismen nede længere – og det kan de fleste af jer heller ikke.
Flere vacciner er på vej, og folk kan skimte et næsten normalt liv ude i horisonten. Vi kan mærke det hos jer.

Lige meget om I er andelshavere, ejer en ejerlejlighed, er et alment- eller statsligt ejendomsselskab, så er I optimistiske, når I taler renovering med os.

 

Gløden er tilbage

Troen på morgendagen giver sig til udtryk i øget virkelyst. I kommer med både spændende idéer og ønsker til både renovering og udvikling af jeres ejendomme. Gløden er tilbage i jeres øjne.

Som vi har sagt mange gange før, så er jeres ejendom måske den største investering i jeres liv, og den skal holdes ved lige. Så der skal renoveres og udvikles.

Vi er klar til at bistå jer, hvad enten det handler om en facaderenovering, nye taglejligheder, en energirigtig omstilling af jeres energi og varmeforbrug eller et bæredygtig løft af jeres gård.

 

Vi glæder os til 2021

I Gaihede har 2020 været et fint år. Vi slutter året med et plus på bundlinjen og med en dygtig og stabil rådgiverstab.

Vi glæder os til et endnu bedre 2021 med endnu mere energi. Vi er klar til at styre jeres mest ambitiøse projekter sikkert i mål.

Hos Gaihede får du ordentlig rådgivning uden overraskelser. Ring og test os – vi er så klar 🙂

Med disse ord ønsker alle os fra Gaihede jer en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer i det nye år.

Gode hilsner

Mogens C. Ramsløv, adm. direktør og Jesper Krog, teknisk direktør

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her