Pas på jer selv, jeres bygninger og vores alles København

Julehilsen fra adm. direktør Mogens C. Ramsløv og teknisk direktør Jesper Krog.

Pas på jer selv, jeres bygninger og vores alles København

Julen nærmer sig, året går på hæld, og det er tid til at ønske hinanden en glædelig jul og et godt nytår, samt at reflektere lidt over det forgangne år.

For os som rådgiver har det været et travlt år, der har budt på spændende opgaver lige fra mindre renoveringsopgaver til de helt store opgaver med etablering af tagboliger og renovering af tag og facade.

Det er opgaver, som ikke blot er til gavn for ejendommens beboere, men også for København som helhed.

 

Vigtig med rettidig renovering

Det er vigtigt med rettidig renovering, hvis København skal bevare sit ry som en af de bedste og smukkeste storbyer at bo i. Det er vores oplevelse, at I er enig i det.

Renovering er en win-win – I passer på ejendommens økonomiske værdi, og samtidig har vi alle nydelsen ved at se på en trimmet ejendom. Det er livskvalitet for jer, og for alle der går forbi.

 

Renovering er et plusord

Sidst på året blev der sat spørgsmålstegn ved værdien af renovering med debatten om den såkaldte paragraf 5.2, som giver ejendomsejer ret til at hæve huslejen efter renovering.

Vi følger naturligvis debatten, men indtager helt overordnet den holdning, at en af de vigtigste forudsætninger for at bevare ejendommens værdi er at vedligeholde den og sikre, at ejendommen lever op til nutidens krav også med de energimæssige krav. Det er vigtigt, vi alle bidrager til et bedre miljø og et bedre klima.

Budskabet er ganske enkelt og gældende for såvel ejere, foreninger som politikerne. Renovering er nødvendig, hvis vi skal udvikle København, sikre miljøet og bevare vores værdier.

 

Ansvar og kvalitet følges ad

Som rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed, der står i spidsen for mange renoveringer og restaureringer, har vi ansvaret for mange projekter.

Som ansvars- og kvalitetsbevidste rådgivere vil vi også i 2020 være dem, der skaber bedst værdi for bygherre og vores øvrige samarbejdspartnere.

Med disse ord ønsker alle os fra Gaihede jer en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os alle til at arbejde sammen med jer i det nye år.

 

Gode hilsner fra
Mogens C. Ramsløv – adm. direktør
Jesper Krog – teknisk direktør

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her