Gaihede vinder stor tagsag hos AAB i Ballerup

De lyseblå blokke på Baltorpvej er bygget omkring 1964, og taget er derfor godt 50 år gammelt.

Gaihede vinder stor tagsag hos AAB i Ballerup

Udskiftning skal i gang hurtigst muligt og forventes afsluttet i efteråret 2018. Det var en af de ting, som Gaihede er i stand til at leve op til, og fik opgaven på.

 

De otte blokke hos den almene forening AAB afdeling 46 i Ballerup trænger til nyt tag, og den opgave skal Gaihede være rådgiver på og styre. Vi har netop vundet opgaven i konkurrence med andre rådgivere.

Det er et projekt, som forventes at koste et større tocifret millionbeløb.

 

Vi rykker hurtigt

Arbejdet skal i gang hurtigst muligt og forventes afsluttet i efteråret 2018. Det var en af de ting, som Gaihede er i stand til at leve op til, og fik opgaven på.

”Vi er allerede i fuld gang med at projektere og udarbejde et udbud, hvor vi skal finde den rette entreprenør. Den proces skal afsluttes inden sommerferien, så vi er klar til at gå i gang straks efter”, siger Peter Elle Silberg, bygningsingeniør og projektchef på tagsagen.

 

Ingen vej uden om nyt tag

De lyseblå blokke på Baltorpvej er bygget omkring 1964, og taget er derfor godt 50 år gammelt. Tagpladerne er generelt slidte af vejr og vind, og der er huller i det, så der er ingen vej uden om en udskiftning.

AAB afd. 46 rummer 544 lejligheder.

Gaihede har en del erfaring med at være rådgiver på større renoveringsprojekter inden for den almene sektor. De er ofte en særlig udfordring, da arbejdet berører så mange mennesker.

Aktuelt styrer Gaihede en udskiftning og sanering af kloakrør tæt på – nemlig hos AAB afd. 54 på Hedeparken også i Ballerup. Ligesom de blandt andet også er i gang med at renovere og gennemføre klimatilpasninger for Brøndby Boligselskab.

 

Vi tager hensyn til beboerne

Adm. direktør Jesper-Max Larsen glæder sig over den nye opgave i Ballerup.

”Det er en spændende opgave. Den kræver en del logistisk planlægning, så den berører beboerne mindst muligt. Den slags udfordringer har vi god erfaring med at styre, så det matcher fint vores kompetencer”, siger Jesper-Max Larsen.

 

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her