fbpx

Gaihede søger praktikanter

Skarp på renovering – det sikrer din fremtid
Brug din praktiktid effektivt. Prøv rådgivning inden for renovering – det klæder dig bedst på til en karriere i byggebranchen. Gaihede søger både en bygningskonstruktør- og en VVS-installatør-praktikant.

Lær om renovering i Gaihede. Her får du indblik og hænderne på mange typer for renovering af alle slags bygninger og ejendom – og du får ansvar under kyndig vejledning af en mentor. Det giver dig en bred og indføring i et håndværk, der kan sikre dig en stærk fremtid som byggerådgiver.

 

Bliv praktikant hos os – voks dig stærk her

Hos os er en studerende meget mere end bare en lærling, der skal fyldes op med opgaver. Hun eller han er også fyldt med nye idéer, engagement og masser af skæve vinkler og spørgsmål til, hvordan tingene skal gøres.

Det er inspirerende at have personer under uddannelse i virksomheden, men det er til gengæld også sundt for en studerende at være ude i virkeligheden og gøre sine tanker og visioner bærbare og gennemførlige, inden den afsluttende teori på skolen.

I Gaihede får du mulighed for det. Du får ansvar og rådgiver-funktioner. Du skal samarbejde med bygherrer, lytte, analysere, vurdere og konkludere. Men du er ikke alene. Du har en erfaren rådgiver ved din side.
Har du mod på det, så bliv praktikant hos os.

 

Vi tilbyder en spændende og inspirerende praktikplads

Vi arbejder med både små og store renoverings-, vedligeholds- og ombygningsopgaver, hvor alle rådgiverfaggrupper er inde over som projektledere.

Du prøver kræfter med alle typer under en erfaren projektleder og mentor.
Et forløb hos Gaihede hæver dine faglige skills betragteligt.

Som praktikant hos os skal du blandt andet hjælpe med:

  • Registreringsarbejde på ejendommene
  • Udfærdigelse af tegningsmateriale og tekniske beskrivelser
  • Myndighedsbehandling
  • Tilbudsindhentning og granskning af tilbud
  • Byggemøder, tilsyn og opfølgning
  • Mangelgennemgange og afleveringsforretninger

 

Vi er eksperter i renovering og totalrådgivning

Vi bor i Valby. Vores opgaver er totalrådgivning inden for renovering, vedligehold og udvikling af eksisterende byggeri. Vi er både konstruktører, ingeniører og arkitekter.

Vi forventer, at du er ambitiøs, struktureret og ønsker at indgå og bidrage aktivt til samarbejdet og det sociale liv hos os.

 

Få mere at vide – giv os et kald

Hør nærmere om praktik hos os.

Ring til teknisk direktør Jesper Krog på tlf. 31 42 20 33.

Du kan også ringe til en KEA-uddannet bygningskonstruktør, rådgiver og tidligere praktikant i Gaihede, Jonas Emil Mikkelsen, på tlf. 41 77 50 90

Du kan også maile en kort ansøgning og dit CV til rekruttering@gaihede.dk

Se mere om os her og tjek cases.

 

Mere om os 

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed, der rådgiver og styrer renoveringer af eksisterende bygninger. Vores rådgivning sikrer tryghed hos vores kunder og bygger på at tage ansvar. Vores kunder er almene boligselskaber, andels- og ejerboligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer.

Alle jobopslag
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her