fbpx

Gaihede søger en arkitekt

Vi søger en arkitekt til at lede større og mindre renoveringsopgaver fra A til Z.

Er du klar til at udleve dine potentialer og dine talenter som arkitekt, så kontakt os. Vi søger en erfaren arkitekt, der tænder på at rådgive og have ansvar for renoveringsprojekter fra den første dialog til aflevering.

Opgaverne er totalrådgivning inden for renovering, vedligehold og udvikling af ejendomme. Projekterne er alsidige, varierer i størrelse og indhold, og vores fagområder er primært inden for konstruktioner, installationer og anlæg.

God til beslutninger og styring

I Gaihede skræddersyr vi projektet ud fra kundens behov og økonomi med udgangspunkt i, hvad der er godt for bygningen. Vi tager ansvaret for projektet, så kunden føler sig tryg hele vejen.

Det betyder, at du skal lede projektet og tage mange, hurtige beslutninger på egen hånd. Du skal samtidig vide, hvornår du har brug for at spørge i baglandet.

Det kræver myndighed, troværdighed, selvindsigt og ikke mindst passion. Du skal kunne lide at styre projekter og brænde for at aflevere dem uden løse ender.

I Gaihede får du:

 • selvstændig projektledelse fra idé til færdigt projekt
 • udfordringer og udvikling af faglige kompetencer
 • direkte kontakt til kunder
 • samarbejde med kolleger i teams
 • uddannelse og erfa-deling med teknisk, fagligt og personligt indhold
 • fokus på dine opgaver – bakket op af et serviceteam

Vi tror på rådgivere, der ud fra deres faglighed er i stand til at give bygherrer den mest kompetente og ærlige rådgivning. Vi opstiller løsningerne uden at pakke det ind. Beslutningen er i sidste ende bygherrens, men vi går ikke på kompromis med kvalitet.
Det vi gør, står vi inde for – hver gang.

Vi forventer at du:

 • har en uddannelse som arkitekt og mindst 3 års relevant erhvervserfaring – som projektleder, bygherrerådgiver eller byggeleder
 • kan lede renoveringsprojekter selvstændigt fra den første dialog til aflevering
 • ved, at god kundekontakt er grundlaget for at kunne levere den bedste rådgivning
 • kan lide faglige udfordringer
 • sætter en ære i at aflevere god kvalitet til kunden til den aftalte tid og pris

Få mere at vide – giv os et kald

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Jacob Ulrik Sachse på tlf. 22 10 74 53. Du kan også maile til rekruttering@gaihede.dk.

Send din ansøgning og CV til rekruttering@gaihede.dk

Fakta om Gaihede

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed, der rådgiver og styrer renoveringer af eksisterende bygninger. Vores rådgivning sikrer tryghed hos vores kunder og bygger på at tage ansvar. Vores kunder er almene boligselskaber, andels- og ejerboligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøg nu
[page_link link=”/karriere/aktuelle-stillinger/” title=”Alle jobopsl

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her