Gaihede har sparet os for mange penge

Formand for AB Matosa, Herluf Christensen er glad for samarbejdet med en rådgiver. Her står han sammen med projektleder John Larsen fra Gaihede.

Gaihede har sparet os for mange penge

I en årrække har AB Matosa haft Gaihede som rådgiver ved siden af sig – og det sikrer både gode renoveringer og den rette timing, mener formand Herluf Christensen.

”Vi har sparet mange penge i vores andelsboligforening på at samarbejde med Gaihede gennem årene”, fortæller Herluf Christensen, formand AB Matosa i København NV.
Ifølge formanden har en aftale med en rådgiver sikret, at foreningen på 55 andele handler med rettidig omhu, når der prioriteres renovering.

 

Udgangspunkt i ejendommens bedste

”Sammen med rådgiveren har vi udarbejdet en langtidsplan, som gør, at vi kan kigge på ejen-dommens økonomi og beslutte os for, hvornår vi skal realisere de ting, vi skal have lavet. Det sker efter overvejelse og relevante input fra Gaihede, som altid tager udgangspunkt i ejendommens ve og vel – i forhold til foreningens økonomi”, fortæller formanden.

Den ro går videre i selve projektet, som bliver styret af Gaihede, og så er der tænkt smart. Da der var stilladser oppe ved vinduesudskiftning, var der også planlagt udskiftning af nedslidte fuger.

”Planlægning af flere opgaver på samme tid, har sparet os for både udgifter og lange perioder med håndværkere”, siger Herluf Christensen.

 

En fordel på mange måder

Bestyrelsen glæder sig også over at have haft Gaihede til gennem udbud at finde de rette bygge-firmaer til den rette pris. ”Vi er jo ikke byggefolk, så samarbejdet med Gaihede har givet os mulighed for en bedre og mere reel prioritering, som har været til vores fordel,” siger Herluf Christensen fra AB Matosa.

Bestyrelsen glæder sig også over at have haft Gaihede til gennem udbud at finde de rette byggefirmaer til den rette pris.

”Vi er jo ikke byggefolk, så samarbejdet med Gaihede har givet os mulighed for en bedre og mere reel prioritering, som har været til vores fordel på mange måder” siger Herluf Christensen.

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her