Gaihede er stadig tilgængelig og i gang

Vi er i stadig gang. Her et billede af vores tekniske direktør, Jesper Krog, der er på besigtigelse på en kæmpe renovering på Islands Brygge. Her får andelsboligforeningen AB Njal nye facader og altaner.

Gaihede er stadig tilgængelig og i gang

CORONA: Selv om det er under andre omstændigheder fortsætter dagligdagen i Gaihede. Vi holder renoveringerne i gang og er klar til nye rådgiver-opgaver.

Selv om vores liv og færden har ændret sig en del grundet den alt sig om gribende virus Corona, så holder vi i Gaihede renoveringshjulene i gang, samtidig med at  vi overholder myndighedernes krav og henstillinger.

Næsten alle vores kolleger i Gaihede arbejder hjemmefra, men de går til den nye udfordring med stor ildhu og stædighed. Imponererede og vigtigt for alle i samfundet, at ikke alting går i stå. Vi sørger selvfølgelig for at leve op til myndighedernes retningslinjer – og gør hvad vi kan for ikke at være smittebærere.

 

Oversigt over vores kontakt med jer

Her er en oversigt over vores kontakt med jer – vores kunder – og vores samarbejdspartnere.
Har du et møde med en rådgiver fra Gaihede, og er du på nogen måde i tvivl så kontakt os endelig, men ellers vil vi naturligvis kontakte dig inden mødet.

 

Byggemøder

Vi har gang i mange renoveringsopgaver og projekter.
Derfor afholder vi fortsat byggemøder, men overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Vi holder flere af møderne virtuelt – enten via telefon, Skype, Teams, Messenger eller andet – hvad der end er tilgængeligt og som passer bedst ind i forhold til jer – vores kunder – og vores samarbejdspartnere.

Når vi skal mødes på byggepladserne med jer eller med entreprenørens folk, begrænser vi antallet af mødedeltagere til maks. fire personer og sikrer, at vi holder den korrekte afstand.

 

Besigtigelser og vedligeholdelsesplaner – book gerne

Som vi plejer, er vi stadig på besigtigelse ved jeres ejendomme af igangværende og planlagte renoveringer.

Vi er også stadig leveringsdygtige i vedligeholdelsesplaner for jeres ejendom med dertil hørende besigtigelser, men følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 

Bestyrelsesmøder

Vi vil stadig gerne afholde bestyrelsesmøder med jer, der gør det muligt for jer at komme videre med en renovering eller planlægning af et projekt.

De kan ske fysisk eller virtuelt via telefon, Skype, Teams, Messenger eller andet – Vi beslutter sammen med jer i bestyrelsen om, hvad der passer bedst.

 

Generalforsamlinger

En del generalforsamlinger i andelsbolig- og ejerforeninger udskydes i øjeblikket grundet Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Ønsker I i mellemtiden oplæg på en tiltrængt renovering eller projekt, så udarbejder vi gerne oplæg, der kan distribueres til ejendommes beboere, hvis der ønskes en hurtig beslutning.

Hvis I er i tvivl om det eller ønsker at drøfte muligheder, så er I velkomne til at kontakte vores markedschef og projektleder John Larsen på jl@gaihede.dk eller 45 40 59 41 41.

 

Andelsvurderinger – kan stadig udføres

Vi er i øjeblikket booket godt op i forhold til at gennemføre andelsvurderinger, hvorfor der pt. kan forekomme ventetid.  Men vurderingerne kan stadig udføres.

I forhold til at komme ind i jeres lejligheder, har vi udarbejdet et sæt retningslinjer, der sikrer, at der tages de rette forbehold i forhold til at undgå at overføre smitte.

Vi  kan nu  også foretage en vurdering uden at komme ind i lejligheden. Vi har allerede gennemført en par stykker – med fint resultat og glade kunder,

I er velkomne til at bestille en vurdering hos os, og vi vil betjene jer hurtigst muligt. Her kan I ringe på vores hovednummer 70 22 11 41

 

Vi er meget nemme at få fat i

Vores telefon og reception er stadig åben. I kan ringe i normal åbningstid på 70 22 11 41
Her kan I også få telefonnummeret på den rådgiver, der arbejder på jeres sag eller inden for jeres område. Ring endelig – hellere en gang for meget – end en gang for lidt,
Du kan se alle kontaktoplysninger på os alle her.

 

Spørgsmål til konkrete projekter

Hvis I har spørgsmål eller information om konkrete projekter, så ring til jeres projektleder hos os eller vores tekniske direktør Jesper Krog på 31 42 20 33.

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her