fbpx

Faldstammer og afløb

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Faldstammer og afløb skal vedligeholdes

Faldstammer og afløb er nogle af de installationer, der er helt vitale ejendommen. Skader på faldstammer kan føre til dyre vandskader eller indtrængning af rotter. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på om der er tegn på tæring, problemer eller utætheder.

Det er vigtigt at faldstammer kun skiftes hvis nødvendigt. Samtidig kan det være dyrt for en forening at foretage gentagne reparationer, hvis der er behov for er en udskiftning. Hos Gaihede har vi VVS specialister, der kan bedømme, om et problem kan løses med en mindre reparation eller om en større renovering er nødvendig.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en vurdering af tilstanden på jeres faldstammer.

Vil du læse mere om skimmelsvamp og fugtskader? – Tryk her

Renovering af VVS-installationer hos Gaihede – sådan kan vi hjælpe

Udskiftning af faldstammer og afløb eller andre VVS installationer i en ejendom er en stor opgave, der kræver indgreb i alle opgangens lejligheder. Det er derfor vigtigt, at et renoveringsprojekt styres stramt, så den tager kortest muligt tid. Desuden er det vigtigt med dialog med beboere om deres badeværelser og hvordan generne minimeres. Vores rådgivere indenfor VVS har lang erfaring i dette. Det betyder at vi hjælper jeres forening igennem en tryg renovering.

Du kan læse mere om, hvad vi har lavet før under referencer.

Kontakt Gaihede

Vi står klar til at rådgive om VVS-installationer og renovering af ejendommen generelt. Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi sidder også klar ved telefonen på tlf. 70 22 11 41 eller på mail.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her