fbpx

VVS-installationer - Vi sikrer korrekte installationer

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Få styr på VVS-installationer i jeres ejendom

Det er med VVS-installationer som med de fleste andre ting i verden: Man får mest ud af gøre det korrekt fra starten. Hvis man modsat springer over, hvor gærdet er lavest, risikerer det at give bagslag på et senere tidspunkt. Et velfungerende resultat er med andre ord afhængigt af, om installationerne er udført i fuldstændig overensstemmelse med bygningens DNA – og ikke mindst opdaterede tekniske løsninger og materialevalg.

Hvis I vil være sikre på, at gulvvarmen, afløbsvandet eller varmecentralen fungerer fuldstændig efter hensigten, er det derfor altid en god idé at have en ingeniør på opgaven. Hos Gaihede er vores ingeniører eksperter i VVS-installation og kravene hertil. Ulovlige eller forkerte VVS-installationer kan nemlig have store konsekvenser for jeres sikkerhed, sundhed og pengepung. Hvis arbejdet ikke er udført korrekt højner det nemlig risikoen for for eksempel fugtskader.

Vil du læse mere om skimmelsvamp og fugtskader? – Tryk her

Renovering af VVS-installationer hos Gaihede – sådan kan vi hjælpe

Hos Gaihede ved vi, at vi skal gøre os fortjent til tillid. Vi arbejder for at bevare en positiv kontakt med alle indblandede parter i renoveringsprocessen. Det gør vi blandt andet ved at overholde alle aftaler og tidsplaner og samtidig være imødekommende over for indspark om ændringer og forslag. Dermed skaber vi en dynamisk renoveringsramme, hvor der er plads til fornyelse og forandring. Vores arbejde inden for VVS og VVS-installationer dækker blandt andet:

  • Lokal afledning af regnvand
  • Udskiftning af vandinstallationer
  • Renovering af varmecentral
  • Varmeinstallationer
  • Ventilationsanlæg
  • Pillefyr
  • Solvarme

Du kan læse mere om, hvad vi har lavet før under referencer.

Kontakt Gaihede

Vi står klar til at rådgive om VVS-installationer og renovering af ejendommen generelt. Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi sidder også klar ved telefonen på tlf. 70 22 11 41 eller på mail.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her