Vedligeholdelsesplan – ØG VÆRDIEN PÅ JERES EJENDOM

Vedligeholdelsesplan
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Vedligeholdelsesplan – tid til forandring?

Drømmer I om altan til jeres ejendom? Har I planer om en større renovering? Eller trænger facaden til et løft? Med en vedligeholdelsesplan zoomer vi ind på ejendommens helbred. Vi finder styrker og svagheder, udfordringer og steder, der trænger til forbedringer, så I kan træffe en beslutning, der styrker jeres boligorganisation i et økonomisk og bæredygtigt perspektiv. Men selv hvis I ikke har besluttet jer for, hvad der skal ske, men blot tænker på at øge jeres ejendoms værdi, så kan vedligeholdelsesplanen hjælpe jer. Den giver jer nemlig overblikket over jeres ejendom, så I kan træffe den helt rigtige beslutning.

En vedligeholdelsesplan har følgende fordele:

  • Giver jer overblik over jeres ejendoms situation
  • Mulighed for at træffe den helt rigtige beslutning
  • Vær forberedt og undgå økonomiske overraskelser

Overordnet kan man sige, at de beslutninger, I træffer på baggrund af planen, kan være med til at øge trivslen og tilfredsheden hos beboerne, mens det samtidig kan øge jeres ejendoms værdi. En veldrevet ejendom er en værdifuld ejendom. Hent vores brocure og se, hvad vi kan gøre for jer.

Gaihedes vedligeholdelsesplan er jeres slagplan

Hos Gaihede kan I også få det vigtigste redskab i byggeprojektet: Vedligeholdelsesplanen. Vi gennemgår ejendommen sammen med de personer, der har størst kendskab til den. Her drøfter vi både tidligere og nuværende skavanker, så vi får besigtiget og behandlet alle væsentlige tekniske forhold og ønsker til forbedringer eller ændringer af ejendommen.

Derefter udarbejder vi en rapport. Rapporten indeholder blandt andet tekniske forhold og budgettal for renoveringsarbejdet. Med baggrund i rapporten drøfter og prioriterer vi i fællesskab de aktuelle renoveringsprojekter og vedligeholdelsesarbejde og tager stilling til forbedringer eller ændringer. På den måde skaber vi de bedste tiltag til jeres ejendom, som sikrer en fremtidssikret økonomi.

 

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her