fbpx

Tagrenovering - Få rådgivning om tag og tagbeklædning her

Tagrenovering
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Ordentligt tag sikrer din ejendom

Har I problemer med indtrængende vand, fugtskader og løse tagsten, kan det være tid til en tagrenovering, et nyt tag eller en ny tagbeklædning. Men den overvejelse kan ødelægge mange almindelige menneskers nattesøvn. Det er svært at tage den rette beslutning og eksempelvis vurdere pris. Alene det at gennemskue, hvilke forhold man skal tænke igennem, kan være vanskeligt. Og så er det for så vidt lige meget, om det handler om nyt tag på en andelsboligsforening, en ejerforening eller et alment boligselskab.

Tagrenovering kan være med til at give ejendommen nyt liv og samtidig sikre mod dyre og uholdbare lappeløsninger. Men samtidig kan en forkert beslutning have dramatiske konsekvenser for både bygningens tekniske standard og ejendommens økonomi grundet omkostningerne forbundet med udskiftningen. En sjusket udført udskiftning af tag eller tagbeklædning eller et dårligt udført tag er en af de hyppigste årsager til skimmel, råd og en alt for høj varmeregning. Derfor skal I sikre jer den rette rådgivning – og den får I hos Gaihede.

Læs om skimmelsvamp og fugt.

Lad Gaihede guide jer ved tagrenovering

Hvis I vil være sikre på at tage den rette beslutning i forbindelse med investering i nyt tag eller udskiftning af eksisterende tagbeklædning, er det en god ide at kontakte Gaihedes rådgivere. Hos Gaihede er vi specialister i:

  • Konstruktion af nyt tag – på mange forskellige typer bygninger
  • Udskiftning af tagbeklædning
  • Sikre at isolering af tagetagen resulterer i energioptimering af ejendommen
  • Prioritering af vedligeholdelsesudgifter i en ejendom
  • Etablering af tagbolig eller tagterrasser ifm. tagudskiftning

Læs mere om vedligehold her

Tilfredse kunder er glade for deres tag

Gaihede har hjulpet en række bygningsejere med at tage beslutningen om at udskifte eller renovere tag eller tagbeklædning. Sammen med vores kunder finder vi løsninger, der passer til kundernes specifikke bygninger – til den rette pris.

Se nogle af vores referencer her.

Kontakt Gaihede

Har I har brug for at vide mere om nyt tag, udskiftning af tag eller tagbeklædning, eller er I interesseret i et uforpligtende besøg? Kontakt Gaihede på tlf. 70 22 11 41, mail eller ved at booke et møde forneden.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her