fbpx

Syn og skøn - Uvildig rådgivning ved syn- og skønsmand

Syn- og skønsmand
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Erfaren syn- og skønsmand kan løse tvister

Det er aldrig rart, når byggesager eller byggetvister ender med uenigheder og retsager. Men sådan går det desværre en gang imellem. I den slags fastlåste konflikter, er det vigtigt, at den syn- og skønsmand, der bliver udpeget er professionel, grundig og skarp. Særlige rådgivere fra Gaihede bliver ofte brugt som uvildige eksperter i den slags sager.

Vi involveres i sager, hvor det udførte arbejde ikke svarer til de forventninger eller aftaler, som blev indgået ved f.eks. renoveringen eller ombygningen. Her kan det blandt andet være syn- og skønsmandens opgave at hjælpe med at undersøge sagen yderligere.

En syn- og skønsmand kan blandt andet;

  • udarbejde forundersøgelser og et skønstema, der giver svar på helt konkrete og præcise spørgsmål, så sagen bliver afdækket til fulde.
  • udpeges af retten eller voldgiftsretten til at fungere som ekspert i en ejendomssag, hvor parterne er uenige.

En syn- og skønsmand giver jer altså muligheden for at få løst sagens knudepunkt ved at udarbejde en rapport, der kan fungere som belæg for jeres sag. Dermed har I alle de relevante forhold og tekniske detaljer på plads, når I skal argumentere for jeres sag. Men han kan også fungere som ekspert i en retssag, hvor parterne er uenige.

Syn og skøn hos Gaihede

Hos Gaihede har vi en bred faglighed og indgående kendskab til byggeriets processer, som er nødvendig for at skabe overblikket, sikre beviser, lave forundersøgelser og stille de rigtige spørgsmål i skønstemaet.

Vi fungerer ofte som syn- og skønsmand, og derfor har vi indgående kendskab til de særlige love og regler inden for almene byggesager. I forbindelse med en syn- og skønsrapport er vi klædt på til at udarbejde et skønstema og afdække konkrete tekniske detaljer.

I samarbejdet med Gaihede får I en partner, der arbejder mod kvalitet og ordentlighed. Med afsæt i vores tekniske kompetencer kan vi give vi jer et klart overblik over den konkrete sag, og dermed muligheden for at få opfyldt de forventninger og aftaler, som blev indgået fra start.

Læs vores cases og se tidligere arbejdsopgaver

Henvend jer så tidligt som muligt

Tag kontakt så tidligt som muligt, når I arbejder med garantispørgsmål, reklamationer eller andre forhold, hvor der er risiko for, at sagen kan udvikle sig til at gå i hårdknude. På den måde vil vi kunne sikre det bedste syn og skøn.

Har I brug for vejledning, så se alle de fagområder, vi kan hjælpe jer med.

Kontakt Gaihede

Få uvildig og saglig rådgivning i forbindelse med syn og skøn hos Gaihede. Kontakt os på telefon 70 22 11 41, mail eller book et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her