Skadesbehandling og risikostyring - Læs mere her

Skadebehandling og risikostyring
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Gaihede – Ekspert i skadesbehandling og risikostyring

Hos Gaihede er vi eksperter i skadesbehandling og risikostyring på bygninger, hvor vores kunder strækker sig fra ejere af ejendomme og offentlige bygherrer til forsikringsselskaber. Vores store ekspertise betyder, at vi er i stand til at udvikle effektive og individuelle løsninger, hvad angår afhjælpning af skader og risikostyring.

Forebyg skader med risikostyring

Gaihede tænker risici ind som en naturlig del af jeres ejendoms vedligehold. Der forebygges dermed mod skader i forbindelse med blandt andet brand, storm og skybrud. Alt dette gøres, når jeres bygning alligevel står over for en planlagt renovering.
Det giver overblik og tryghed for både ejendommens ejere og brugere.

Gaihede afhjælper skaden

Skadesafhjælpning kræver, at vi har stor opmærksomhed på projekt- og byggeledelsen. Vi handler hurtigt og sætter arbejdet i gang samtidig med, at vi tager de nødvendige beslutninger og projekterer udførelsen. Det kræver et indgående kendskab til både skader, renovering og byggeledelse – et kendskab og en viden, som vi har hos Gaihede.

Hos Gaihede tager vi os derfor både af taksering, komplet projektledelse og økonomistyring i forbindelse med skader efter brand, storm, vand, indbrud og mere specielle skader på installationer og teknisk udstyr. Vi sørger altid for, at der bliver lavet rigtige løsninger både set i forhold til den aktuelle skade og den fremtidige risiko for bygningen.

Gaihede sikrer mod gentagende skader

Når skaden er sket, ved vi hos Gaihede, at skadeshåndtering er mere end blot skadesvurdering.
Vi sikrer, at skaden ikke indtræffer igen, ved at ændre på de elementer ved ejendommen, der er skyld i den aktuelle skade.
Gaihede har blandt andet stor erfaring med at skybrudssikre, så vandet ikke kommer ind i ejendommen igen ved næste skybrud.

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her