fbpx

OMBYGNING – GAIHEDE REALISERER JERES ØNSKER

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Skal I have foretaget en ombygning?

Trænger jeres ejendom til et kvalitetsløft? Går I med tanker om altaner, nye vinduer eller på at forbedre gårdhaven? Forbedringer i ejendommen medfører ofte, at ejendommen stiger i værdi, og at tilfredsheden hos beboerne stiger. Uanset om I planlægger komplet ombygning eller blot har mindre ombygningstanker i hovedet, så kan vi hjælpe. Hos Gaihede skal I ikke være bange for ikke, at få realiseret jeres ønsker.

Gaihede foretager ombygningen

Gaihede er et firma bestående af rådgivende ingeniører og arkitekter. Det styrker jeres ombygning at have rådgivning, der dækker alle aspekter af renoveringen. Sammen sikrer ingeniørerne og arkitekterne, at f.eks. gamle konstruktioner overfører datidens forudsætninger til nutidig sammenhæng. Det sker i et trygt og ordenligt forløb fra idé til færdigt arbejde. Vi har bl.a. lavet følgende ombygning:

 

Få en samlet oversigt over vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her