fbpx

Konstruktion og statik - Få en sikker bygning

Konstruktion
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Konstruktion og statik – en guideline til det solide byggeri

Der findes mange forskellige måder at konstruere en bygning på, men fælles for alle er, at de skal sikre bygningen mange år i fremtiden.  Derfor er konstruktion og statik så vigtig. Både vores arkitekter, ingeniører og entreprenører har øje for ejendommens opbygning, når der skal foretages renovering eller ombygning. En ordentlig og opdateret bygningskonstruktion er med andre ord uundværlig for bygherren, hvis der skal foretages ændringer ved ejendommen, som f.eks.:

  • Altaner etableret ved ejendommen
  • Muråbninger
  • Isoleret murværket
  • Ændret anvendelse – f.eks. fra loftrum til beboelse

Jeres bygningskonstruktion er altså altid værd at have for øje, når en bygning skal renoveres eller ombygges. Det skaber nemlig sammenhæng mellem det eksisterende udtryk og kravene i bygningen.

Gaihedes renoverings- og vedligeholdsplan sikrer styring af bygeprocessen

Hvordan kan Gaihede være med til at sikre den bedste renovering eller ombygning ved jeres ejendom? Det kan vi, fordi vi tager udgangspunkt i den enkelte ejendom og dens bygningskonstruktion. På den måde er vi i stand til at vurdere hvilke initiativer og løsninger, der passer bedst til den enkelte ejendom.

Vi har bl.a. lavet følgende arbejde som totalrådgiver:

Og der er mange flere eksempler på vores professionelle kvalifikationer. I kan læse mere om vores totalrådgivning her.

Overordnet kan man sige, at vores rådgivning er resultat- og kvalitetsorienteret. Vi stræber efter den rigtige løsning, både for selve bygningen, men også for ejendommens beboere. Det kommer også til udtryk i vores beboerhåndtering, hvor vi altid har fokus på at skabe klar og konkret kommunikation, der er i øjenhøjde med beboeren.

Hvorfor skal I vælge Gaihede som samarbejdspartner om bygningskonstruktioner? I kan se vores mange referencer for at få et overblik over, hvilke opgaver vi har lavet. Desuden kan I også læse om Gaihedes firmaprofil her. Det giver jer formentlig et bedre overblik over Gaihedes professionalitet og kvalitet i renovering og vedligehold. I kan også kontakte os på 70 22 11 41, sende os en mail eller booke et møde nederst på siden.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her