fbpx

Facaderenovering – Renovering med respekt for bygningen

Facaderenovering Njal L Saga A
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Facaderenovering med respekt for bygningen

Facaderenovering af jeres ejendom giver mulighed for at bringe facaden tilbage til det oprindelige smukke udseende. Udover en forbedring af det æstetiske udtryk, så bevarer og beskytter renoveringen facaden. Det betyder, at facaderenoveringen forlænger murværkets holdbarhed, ligesom facaden beskyttes mod påvirkninger fra forurening, vind og vejr.

En facaderenovering er således en investering, der både øger værdien af jeres ejendom og værdien for beboerne.

Hvad er en facaderenovering

En facaderenovering dækker over forskellige typer af arbejde som f.eks. rensning, omfugning, maling og antigraffiti behandling, pudsning, reparation, genopbygning eller facadeisolering. Ligesom renovering af arkitektoniske elementer, gesimsbånd og udsmykninger typisk er en del af en facaderenovering på bevaringsværdige eller fredede bygninger.

Hvorfor bruge Gaihede som rådgiver ved facaderenovering

Det er vigtigt, at I får det bedst mulige resultat af facaderenoveringen, så både ejendommens værdi og beboernes livsglæde sikres. Vores kompetente rådgivere sikrer, at der findes en løsning på jeres facaderenovering, der tager højde for jeres ønsker, for ejendommens arkitektur, teknik, miljø og økonomi. Vi har altid arkitekter med i rådgivningsprocessen, så der kan sikres en løsning, der æstetisk er flot og som sikrer at renoveringen sker med respekt for bygningen.

Vi finder de rigtige håndværkere til opgaven, sikrer at arbejdet udføres i den rigtige kvalitet og sørger for at håndtere information til ejendommens beboere i processen. Således at facaderenoveringen sker i en tryg proces og med det flotteste resultat.

Vi har blandt andet udført følgende arbejde:

I forbindelse med bygnings- og facaderenovering, herunder eventuelt ny facadeisolering, har vi fuldstændig kontrol over samtlige byggemæssige og praktiske forhold, som skal tilpasses jeres boligrenovering. Vi sørger for at sikre den nødvendige og rigtige løsning i et langsigtet perspektiv, som tager højde for:

  • Økonomi, arkitektur, teknik, miljø, brugsværdi, sikring af ejendomsværdien og livsglæde hos beboerne.

Så uanset, om I skal have en bygningsrenovering med fokus på det æstetiske udtryk eller en stabiliseringen af bygningen – så tilpasser vi i tæt dialog med jer en bygningsrenovering, der skaber værdi for jer.

Hvad så nu?

Hos Gaihede får I en rådgivende partner, der er kvalitets- og fremtidsorienteret, og som tilpasser renoveringsprojektet jeres behov og ønsker. Derudover skaber vi et klart og fuldendt overblik over processen for alle indblandede, og vi overholder alle budgetter og tidsplaner. Det, mener vi, er med til at skabe værdi for jer. I er velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her