fbpx

Facaderenovering – Renovering med respekt for bygningen

Facaderenovering Njal L Saga A
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Facaderenovering med respekt for bygningen

Facaderenovering og boligrenovering er en kvalitetsløsning, der både øger ejendommens værdi og værdien for beboerne i ejendommen. Facaderenoveringen er dermed ikke en ”lappeløsning” eller en kortsigtet middelvej, hvor jeres reelle behov bliver sat på standby eller udskudt. Men selvom der ofte er forbundet store omkostninger med bygningsrenovering, så vil det i det lange løb alligevel være den bedste løsning, da det både bevarer og beskytter jeres ejendoms æstetik og murværk.

Overordnet handler det altså både om at sikre kvaliteten af jeres ejendom og samtidig sikre, at ejendommen skaber den nødvendige og betydningsfulde værdi for jer.

Hvad betyder noget for jer?

Hos Gaihede er vi kvalitets- og fremtidsorienteret, og vi sørger for at skabe et renoveringsprojekt, som giver mening for jer. Vi har blandt andet udført følgende arbejde:

I forbindelse med bygnings- og facaderenovering, herunder eventuelt ny facadeisolering, har vi fuldstændig kontrol over samtlige byggemæssige og praktiske forhold, som skal tilpasses jeres boligrenovering. Vi sørger altså med andre ord for at sikre den nødvendige og rigtige løsning i et langsigtet perspektiv, som tager højde for:

  • Økonomi, arkitektur, teknik, miljø, brugsværdi, sikring af ejendomsværdien og livsglæde hos beboerne.

Vi er opmærksomme på, at værdi ikke betyder det samme for alle. En del oplever f.eks. ikke særlig værdi af at få faldstammer udskiftet eller lavet brandsikring i kælderen, men til gengæld føles det rigtig godt, at der er tryk på vandet, når man skal i bad, eller at opgangen er smuk og indbydende, når man kommer hjem.

Så uanset, om I skal have en bygningsrenovering med fokus på det æstetiske udtryk eller en stabiliseringen af bygningen – så tilpasser vi i tæt dialog med jer en bygningsrenovering, der skaber værdi for jer.

Hvad så nu?

Hos Gaihede får I en rådgivende partner, der er kvalitets- og fremtidsorienteret, og som tilpasser renoveringsprojektet jeres behov og ønsker. Derudover skaber vi et klart og fuldendt overblik over processen for alle indblandede, og vi overholder alle budgetter og tidsplaner. Det, mener vi, er med til at skabe værdi for jer. I er velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her