fbpx

Facadeisolering – Spar energi med ny isolering

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Hvordan kan facadeisolering løfte ejendommen?

Der er efterhånden mange måder at efterisolere på. Man kan få det gjort gennem indvendig efterisolering, hvor man isolerer på ydervæggens inderside. Man kan få lavet hulmursisolering, hvor der blæses isolerende materiale imellem murstene. Men man kan også fået lavet en facadeisolering, hvor isoleringen sker udvendig, og altså bliver påsat ejendommens yderside. Den største forskel på denne løsning og de andre isoleringsmuligheder er, at den også løfter ejendommens udseende. Mange fravælger dog denne løsning med facadebeklædning, fordi den er et stort indgreb på ejendommens arkitektur og facadebeklædning.

Men facadeisoleringen behøver nødvendigvis ikke ødelægge ejendommens udseende, men kan sagtens være med til at opdatere udseendet eller blot bevare det nuværende. Løsningen er den mest interessante, fordi ældre ejendomme, der på mange områder ikke lever op til nutidens krav til indretning og energiforbrug, sjældent betragtes som arkitektoniske perler. Derfor medfører isoleringen også ofte omfattende ombygninger eller hovedrenovering, herunder en ny facadebeklædning.

Få mere viden om facaderenovering her.

Uanset om efterisoleringen indgår i et samlet renoveringsprojekt, eller om det er et enkeltstående tiltag, så er der klare fordele ved isolering af facaden:

  • Konstruktionen og klimaskærm sikres mod forkortet levetid.
  • Bygningen får et visuelt løft.
  • Man undgår fugtskader og risiko for skimmelsvamp. Se, hvordan I undgår skimmelsvamp – klik her.
  • Man undgår kuldebroer, og derfor kan I nedsætte varmeregningen betydeligt. På den måde sparer I både energi og penge. Gaihede rådgiver om energioptimering her.
  • Isoleringen foregår på ydermurene, og derfor skal beboerne ikke flytte rundt indenfor eller bo et andet sted, mens isoleringen foretages.

Der er altså mange fordele ved en facadeisolering, men det er forskelligt fra ejendom til ejendom hvilken løsning, der vil passer jer bedst. Ønsker I at nedsætte varmeregningen, så se hvilke energioptimeringstiltag, der kan være relevante for jer. Læs mere om energirådgivning hos Gaihede her.

Kontakt Gaihede

Hos Gaihede får I en rådgivende partner, der er kvalitets- og fremtidsorienteret, og som tilpasser isoleringsløsningen eller facadebeklædningen jeres behov og ønsker. Derudover skaber vi et klart overblik over processen for alle indblandede, og vi overholder alle budgetter og tidsplaner. Det, mener vi, er med til at skabe den optimale renoveringsproces for jer.
I er velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor. Så hjælper vi jer med at komme i gang med facadebeklædning og isolering allerede i dag.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her