fbpx

Energirenovering – Vi rådgiver dig om energioptimering

Energirenovering med solceller
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Fordele ved en energirenovering

Energirenovering af en beboelsesejendom har en række fordele:

  • Spar penge på varmeregningen
  • Bidrag til at nedbringe CO2 udslippet
  • Forbedring af sundhed og indeklimaet i lejlighederne: Ventilation og god isolering af bygningen reducerer risikoen for, at du udvikler astma og allergi, ligesom forbedring af indeklima har betydning for at afhjælpe hovedpine og træthed.
  • Større komfort i lejlighederne, da energirenoveringen kan mindske træk og kuldenedfald fra vinduer, afhjælpe fugtproblemer og sikre en behagelig temperatur.

Energirenovering handler også om, at få en knivskarp bygning, der er fremtidssikret både i forhold til drift og fremtidigt salg. Ingen købere bladrer i dag forbi energimærket eller isoleringsafsnittet uden at se og læse det grundigt igennem. Energirenovering er blevet en salgsfaktor.

 

Rådgivning ved energirenovering 

En energirenovering, er en naturlig del af vedligeholdelsen og udviklingen af jeres ejendom. Som rådgiver ved vi, at der typisk er besparelser at hente ved at foreningen tænker i helheder, så energirenovering f.eks. kan blive en del af et altanprojekt, en facaderenovering eller udskiftning af tag. Vi betragter energirenoveringen som et led i en langsigtet vedligeholdelsesplan og sikrer samtidig at energiforbedringerne stemmer overens med jeres behov. Vi arbejder typisk ud fra følgende målsætninger:

  • Den konkrete løsning skal være afprøvet og dokumenteret
  • Der skal være en forventning om reduktion af energiforbrug
  • Kvalitet og effekt af energioptimering skal være målbar
  • Energioptimeringer skal kunne implementeres med respekt for eksisterende bygningsdele og anlæg i drift
  • Løsninger med forventet tilbagebetalingstid på under 10 år prioriteres
  • Løsninger, som giver forbedringer inden for andre områder som driftsstabilitet, bæredygtighed og andre miljøforhold, prioriteres

Søg tilskud

Der kan søges tilskud til energirenovering. I 2021 er der en pulje på 675 mio. kr. Næste ansøgningsrunde åbner 28. september 2021. Puljen kan søges af bl.a. ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boligforeninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde og lad os drøfte hvad der giver mening for jeres ejendom.

En typisk energiforbedring er kan være:

Se hvordan Gaihede energirenoverer store betonbygninger på Østerbro i København i en artikel i Mestertidende.

Gaihede har blandt andet udført energirenovering for følgende bygherrer:

Se flere referencer her.

Energioptimering – energi efter behov

Hos Gaihede arbejder vi med udtrykket ”Energi efter behov”. Det lyder umiddelbart meget simpelt og relativt logisk, men energirenovering overser ofte jeres behov til fordel for, hvad der er smart eller en let løsning.

Hos os er det de konkrete brugerbehov, som sætter rammerne for energioptimeringen. Vi ønsker at skabe en upåvirkelig og usynlig energioptimering, som både er bæredygtig og økonomisk fordelagtig for jer. Det kan helt konkret være med registrering af CTS (Central tilstandskontrol og styring) eller alternative automatiske funktioner, der alle sigter mod kun at bruge energi, når der er et behov.

Vi tilbyder altså en energirådgivning og -renovering, der ikke er bøvlet eller tidskrævende, men som er tilpasset jeres behov og ønsker.

Kom i gang med energioptimeringen – Kontakt os

Ring til os på telefon 70 22 11 41, mail eller book et uforpligtende møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her