Energirenovering – Vi rådgiver dig om energioptimering

Energirenovering med solceller
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Opdater ejendommen med energirenovering

Mange tror, at energirenovering udelukkende handler om, at beboerne i lejlighederne eller ejeren af ejendommen sparer penge. Det gør det ikke.

Det handler også om, at ejeren får en knivskarp bygning, der er fremtidsikret både i forhold til drift og i forhold til fremtidig salg. Ingen købere af en ejendom i dag bladrer forbi energimærket eller isoleringsafsnittet uden at se og læse det grundigt igennem.
Energirenovering er blevet en salgsfaktor.

Derfor bør alle tænke energibesparende tiltag ind i renoveringen af ejendomme.

Se hvordan Gaihede energirenoverer store betonbygninger på Østerbro i København i en artikel i Mestertidende.

En typisk energiforbedring kunne være:

Gaihede – en helhedsorienteret løsning

Gaihede-rådgiverne sikrer en energirenovering, der er en naturlig del af vedligeholdelsen og udviklingen af jeres ejendom. Vi betragter altså energirenoveringen som et koordineret led i en langsigtet vedligeholdelsesplan og prøver samtidig at få energiforbedring til at stemme overens med jeres behov. Vi arbejder typisk ud fra følgende målsætninger:

  • Den konkrete løsning skal være afprøvet og dokumenteret
  • Der skal være en forventning om reduktion af energiforbrug
  • Kvalitet og effekt af energioptimering skal være målbar
  • Energioptimeringer skal kunne implementeres med respekt for eksisterende bygningsdele og anlæg i drift
  • Løsninger med forventet tilbagebetalingstid på under 10 år prioriteres
  • Løsninger, som giver forbedringer inden for andre områder som driftsstabilitet, bæredygtighed og andre miljøforhold, prioriteres

Gaihede har blandt andet udført energirenovering for følgende bygherrer:

Se flere referencer her.

Energioptimering – energi efter behov

Hos Gaihede arbejder vi med udtrykket ”Energi efter behov”. Det lyder umiddelbart meget simpelt og relativt logisk, men energirenovering overser ofte jeres behov til fordel for, hvad der er smart eller en let løsning.

Hos os er det de konkrete brugerbehov, som sætter rammerne for energioptimeringen. Vi ønsker at skabe en upåvirkelig og usynlig energioptimering, som både er bæredygtig og økonomisk fordelagtig for jer. Det kan helt konkret være med registrering af CTS (Central tilstandskontrol og styring) eller alternative automatiske funktioner, der alle sigter mod kun at bruge energi, når der er et behov.

Vi tilbyder altså en energirådgivning og -renovering, der ikke er bøvlet eller tidskrævende, men som er tilpasset jeres behov og ønsker.

Kom i gang med energioptimeringen – Kontakt os

Potentialet for energioptimering er der alle steder. Kom i gang. Ring til os på telefon 70 22 11 41, mail eller book et uforpligtende møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her