fbpx

BYGGELEDELSE - EFFEKTIV STYRING AF BYGGERIET

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Effektiv byggeledelse sikrer overholdelse af budget og tidsplan

Hvis du vil være helt sikker på, at dit byggeprojekt kører efter planen – og bliver færdigt til den aftalte tid og pris – er det en god idé at sikre en effektiv byggeledelse. Byggelederens primære opgave er nemlig at sørge for, at alle aftaler bliver overholdt til punkt prikke. Både når det drejer sig om økonomi og tidsaftaler. Det får du, når du hyrer Gaihede, ingeniører & arkitekter, som din totalrådgiver og byggeleder.

En byggeleder er altså jeres garant for, at I får en ordentlig renovering uden overraskelser, som lever op til alle forventninger og aftaler. Det er nemlig en udfordring for ethvert byggeprojekt at overholde de fastsatte rammer, fordi der altid er flere leverandører involveret. Og derfor er det vigtigt, at byggelederen er proaktiv og har øje for nødvendige tilpasninger eller ændringer. Så kan man nemlig være på forkant med potentielle udfordringer, som ellers vil koste dyrt i tid og økonomi.

Byggelederens arbejde skaber både tryghed og stabilitet i byggeprocessen, men bidrager også med et overblik over bygningens faser og udvikling, der gør det lettere for jer at koncentrere jer om at træffe de rigtige beslutninger.

 

Gaihede – når kvalitet er et krav

Hos Gaihede går vi op i kvalitet på alle områder. Vi ønsker, at det færdige renoveringsresultat lever op til jeres forventninger, og vi gør en dyd ud af at skabe et godt fundament i hele renoveringsprocessen helt fra idé til færdigt projekt. Et eksempel på dette er, at vi gør ekstra meget for, at beboerinvolveringen er i top, således at alle er informeret og kan føle sig trygge i renoveringsprocessen. Se, hvad vi står for her.

 

En anden fast del af Gaihedes rådgivning er, at vores byggeleder altid tager udgangspunkt i den enkelte ejendom. Et forløb i forbindelse med en renovering vil være en grundig forundersøgelse og herefter en drøftelse af muligheder for ejendommen, hvorefter vi finder den bedste løsning til lige netop jeres ejendom. Med andre ord: Hos Gaihede er det jeres ønsker og behov, som sætter rammerne for byggeprojektet og ikke en traditionsbunden opfattelse af, hvordan man plejer at gøre tingene. Vores byggeledere har stor erfaring og ekspertise inden for byggebranchen, og derfor er I sikret en professionel sparringspartner hele vejen igennem.

 

Gaihede har stået for byggeledelse på en længere række store projekter. Lige fra gennemgribende renoveringer og facaderenoveringer til nyt tag og udskiftning af tagbeklædning, ombygninger fra erhverv til boliger og vedligehold på/af ejendomme.

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller for at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer som byggeleder? – Kontakt os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her