fbpx

Byfornyelse – Forny jeres ejendom

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Få byfornyelsesstøtte

I forbindelse med Københavns Kommunes projekt ”Bæredygtig Byfornyelse” er det muligt at få tilskud til renoveringsprojekter i flere områder i Købehavn.

 

Der gives blandt andet tilskud til følgende arbejder:

  • Opdatering af utidssvarende boligforhold; toilet og bad flyttes ind i lejligheden
  • Bæredygtige løsninger, som solceller på taget eller LAR (lokal afledning af regnvand)
  • Forbedringer foreslået i energimærkning
  • Renovering af klimaskærm; nye vinduer, nye udvendige døre, nyt tag og facaderenovering

Gaihede, rådgivende ingeniører & arkitekter, har allerede hjulpet adskillige ejendomme med ansøgning og rådgivning til byfornyelsesstøtte. Vi kan også hjælpe jer med at søge om tilskud.

 

Byfornyelse i et anderledes perspektiv

Byfornyelse handler ikke kun om, at ejendommen skal fornys og forbedres. Det handler hos Gaihede også om at imødekomme de behov, som opstår i byfornyelsen og dermed opnå et tilfredsstillende resultat, der i sidste ende er til gavn for beboerne i ejendommen. Når vores arbejde er at gøre ejendommen tidssvarende, handler det også om at finde frem til de rigtige teknologiske og funktionelle muligheder, der sikrer en bæredygtig og langsigtet løsning.

Læs mere om hvad vi står for her.

Byfornyelse handler også om beboerne

Uanset hvilket renoveringsprojekt, der skal foretages, vil det altid påvirke beboerne i ejendommen i en eller anden grad. Hvis der skal foretages ændringer i faldstammen kræver det måske, at beboerne skal omhuses hvorimod en facaderenovering påvirker beboerne på en anden måde. Hos Gaihede er det en fundamental del af vores arbejdsmetode, at beboerne føler sig informerede og tilpas i renoveringsperioden.

 

Kontakt Gaihede

Vi står klar til at rådgive om byfornyelse og renovering af ejendommen generelt. Book et uforpligtende møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I også velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41 eller mail.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her