fbpx

BRANDSIKRING - VI RÅDGIVER NÅR DIN BOLIG SKAL SIKRES

Brandsikring
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Brandsikring – sikrer jer mod brand og frygt

Brandsikring indgår ofte som en naturlig del af et byggeprojekt. Det er med til at gøre brandsikkerheden god og tilværelsen tryg. Brandsikkerheden kan være altafgørende for beboernes sikkerhed, hvis branden en dag opstår. De fleste brande opstår af menneskelige fejl. Det er derfor også umuligt at forudsige, hvornår risikoen for brand er størst. Den bedste måde at fremtidssikre jeres ejendom mod brand er altså ved at lave en brandsikring. Det mindsker risikoen for store ulykker og sikrer det højeste sikkerhedsniveau. Brandsikringen giver altså følgende fordele:

  • Mindsker risikoen for store menneskelige ulykker ved brand
  • Giver beboerne tryghed og sikkerhed i hverdagen

Gaihedes rådgivende ingeniører og arkitekter – Det brandsikre valg

Planlægger I at lave forbedringer eller ændre på indretningen i et rum? Så det får en helt ny funktion? Så er det en god idé at få lavet en brandteknisk gennemgang. Behovet for brandsikring ændrer sig nemlig ofte med brugen af rum. Vores ingeniører og arkitekter dækker alle aspekter af jeres renovering, ombygning eller indretning. Derfor kan vi sikre det højeste sikkerheds- og kvalitetsniveau. Det handler nemlig ikke kun om, at beboerne skal være sikret. Det handler om at lave en løsning, som ikke påvirker beboernes hverdag synderligt.

Vi kan hjælpe jer med at vurdere, om jeres ejendom lever op til kravene for brandsikringsforhold ihh. til bygningsreglementet. Desuden kan vi være med til at løfte ejendommens brandsikringsniveau, så det opfylder kravene i bygningsreglementet.

Brandsikring med Gaihede

Gaihede er et firma af rådgivende ingeniører og arkitekter. I arbejdet med jeres projekt, udvælger vi det mest faglige, kompetente og relevante team. Således er vi i stand til at løse jeres projekt på en ordentlig og kvalitetsorienteret måde. Vi gør i alle forhold det komplicerede overskueligt. Gennem direkte og åben kommunikation giver vi altid klare udmeldinger om holdninger, anbefalinger og planer. Med os får I klar besked: Vi er ikke tilfredse, før I er! Se, hvorfor I skal vælge os til at brandsikre jeres ejendom.

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører? Så er I velkomne til at kontakte os på 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her