fbpx

Bevaringsværdig eller fredet ejendom. Få den rigtige rådgivning fra Gaihede

bevaringsværdig AB Trekanten
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Bevaringsværdig og fredet ejendom – kræver kompetent rådgivning ved renovering og ombygning

For både bevaringsværdig og fredet ejendom gælder det, at de har helt særlige arkitektoniske kvaliteter, der skal bevares i gadebilledet. Det er derfor vigtigt, at I ved en renovering eller ombygning tager en arkitekt med på råd. Det sikrer, det flotteste resultat og at regler og fredningsbestemmelser bliver overholdt.

Vi har arkitekter ansat, der elsker denne type ejendomme, går op i detaljen og løser opgaven med den største omhu. De går op i at sikre, at det originale æstetiske udtryk bevares samtidig med at ejendommen er funktionel og giver brugeren de rigtige rammer for et godt liv. Samtidig med at det undersøges, om det er muligt at foretage forbedringer af ejendommen både ift. brugssituationen og driftsøkonomi.

Myndighedsbehandling

Vores arkitekter har selvfølgelig erfaring med, hvordan processen er hos både kommune og Kulturstyrelsen. Vi kender reglerne, og ved hvilket detaljeringsniveau, der er nødvendigt i ansøgninger. Desuden har vi interesse for at finde de rigtige løsninger med respekt for ejendommen både mht. æstetik og anvendelighed for brugeren. På den måde indgår vi i en ligeværdig dialog med myndighederne, der sikrer en god behandling og et godt resultat.

Behov for renovering eller ombyg af jeres ejendom

Hos Gaihede arbejder vi med fornyelse inden for den arkitektoniske ramme, der præger bygningen. Alle renoveringsopgaver er forskellige. Vi vurderer derfor hvad, der er den rigtige løsning for netop jeres projekt.

Hvis jeres fredede eller bevaringsværdige ejendom trænger til renovering eller ombyg, så kontakt arkitekt Mette Gammelby Kruse på tlf.: 20752919 for en uforpligtende snak om jeres ejendom.

Eksempler på referencer

Vi har været rådgiver på en lang række bevaringsværdige eller fredede ejendomme heriblandt

Restaurering af Den Danske Frimurerorden Stamhuset

Facade og gårdrenovering af AB Boyesgade

Tag- og facaderenovering for EF Kastelsvej 9

Udskiftning af vinduer og altanpartier på Kay Fisker ejendommen AB Trekanten (pågår)

De fredede bygninger Bernhard Hertz Guldvarefabrik omdannet til eksklusive ejerlejligheder

 

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her