fbpx

Fagområder - Hos Gaihede rådgiver vi på byggeprojekter

Fagområder
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Få den rette rådgivning til netop jeres behov

Gaihedes ekspertise og fagområder spænder bredt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Renovering og restaurering er rigtig mange ting både i forhold til opgavetyper og måden, de udføres på. Gaihede har gennem årene prioriteret at kombinere kvalitet og de områder, vi arbejder med. Det gør vi både som totalrådgiver og som bygherrerådgiver.

Overordnet er vores metier vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt. Vores mange fagområder dækker de fag, der er nødvendige for at have en sund ejendom, sikre en optimal drift og ikke mindst være med til at realisere jeres ønsker og visioner for ejendommen.

Værdifuld rådgivning inden for mange fagområder

Hos Gaihede har vi specialiseret os i rådgivning inden for flere centrale fagområder – heriblandt:

Gaihede råder over nogle af branchens dygtigste rådgivende ingeniører, arkitekter og bygherrerådgivere – og hos os er du altid sikret ordentlig rådgivning uden overraskelser.

Se alle vores fagområder i menuen til venstre. Klik på det ønskede fagområde, og find mere information samt cases og referencer.

Hvad er en Gaihede-rådgiver

Vores rådgivere har forskellige uddannelser som ingeniører, arkitekter, vvs-teknikere, bygningskonstruktører og økonomisk/administrative uddannelser i et ”sundt miks”, der sikrer faglig bredde, ligesom der er stor faglig supplering og synergi rådgiverne imellem.

 

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her