fbpx

Gaihede søger fagleder - VVS

Vi søger en erfaren VVS-ingeniør til at drive og udvikle VVS-området i Gaihede.

Vi har rigtigt travlt i Gaihede. Er du klar til at udleve dine potentialer og dine talenter som fagleder, så kontakt os. Vi søger en erfaren ingeniør, der tænder på at rådgive og have ansvar for vores faglige niveau inden for VVS.

Opgaverne er totalrådgivning inden for renovering, vedligeholdelse og udvikling af ejendomme. Projekterne er alsidige, varierer i størrelse og indhold, og vores fagområder er primært inden for konstruktioner, installationer og anlæg.

 

Projektering, tilsyn, kvalitetssikring og faglig udvikling

I Gaihede skræddersyr vi projektet ud fra kundens behov og økonomi med udgangspunkt i, hvad der er godt for bygningen. Vi tager ansvaret for projektet, så kunden føler sig tryg gennem hele processen.

Det betyder, at et højt fagligt niveau er i fokus. Du vil blive en vigtig spiller i vores projekter med ansvar for projektering, tilsyn og kvalitetssikring af vores VVS-projekter.

Samtidig står du i front for hele VVS-området i Gaihede, hvilket betyder, at du bliver overordnet ansvarlig for standarder, koncepter, udvikling af kollegaerne og det faglige niveau. Dette sker i tæt samarbejde med afdelingsledere og teknisk direktør.

 

I Gaihede får du:

  • udfordrende projekteringsopgaver
  • udvikling af faglige kompetencer
  • samarbejde med kolleger i tværfaglige teams
  • uddannelse og erfa-deling med teknisk, fagligt og personligt indhold
  • direkte kontakt til kunder og samarbejdspartnere.

Vi tror på rådgivere, der ud fra deres faglighed er i stand til at give bygherrer den mest kompetente og ærlige rådgivning. Vi opstiller løsningerne uden at pakke det ind. Beslutningen er i sidste ende bygherrens, men vi går ikke på kompromis med kvalitet.
Det vi gør, står vi inde for – hver gang.

 

Vi forventer at du:

  • har en uddannelse som ingeniør og mindst 5 års relevant erhvervserfaring – som projekterende inden for VVS
  • ved, at god dialog er grundlaget for at kunne levere den bedste rådgivning
  • kan lide faglige udfordringer
  • sætter en ære i at aflevere god kvalitet til kunden til den aftalte tid og pris

Få mere at vide – giv os et kald

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Jacob Ulrik Sachse på tlf. 22 10 74 53 og/eller teknisk direktør Jesper Krog på tlf. 31 42 20 33 .

Du kan også maile til rekruttering@gaihede.dk.

Send din ansøgning og CV til rekruttering@gaihede.dk

 

Fakta om Gaihede

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed, der rådgiver og styrer renoveringer af eksisterende bygninger. Vores rådgivning sikrer tryghed hos vores kunder og bygger på at tage ansvar. Vores kunder er almene boligselskaber, andels- og ejerboligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her