Få en husrådgiver og få styr på jeres ejendom

Få uvildig rådgivning, så beslutningerne for jeres ejendom bliver taget på det rette tekniske og oplyste grundlag.

Få en husrådgiver og få styr på jeres ejendom

En husrådgiver kan sikre rettidig renovering og sparer hovsa-løsninger for andelsbolig- og ejerforeninger. Det giver luft til andre spændende projekter.

Nu kan andelsbolig- og ejerforeninger få til tilknyttet en fast husrådgiver med adgang til uvildig rådgivning året rundt. Det sikrer den rettidige renovering og og kan give luft til andre spændende projekter i foreningen.

Mange andelsejendomme har et efterslæb med vedligeholdelsen, og de forkerte prioriteringer kan blive dyre i det lange løb. Priserne på ejendomme er steget i de senere år, og værdierne af andele ligeså. Derfor er der råd til at komme efter det med vedligeholdelsen, men de forkerte prioriteringer kan skabe værditab.

 

Betale sig med professionel rådgivning

I mange foreninger sidder der private folk uden særlig forstand på regnskab eller drift af ejendomme. De gør ofte deres bedste, men det er her, at vi kan gå ind og sikre, at ejendommen bevarer sin værdi med vores holistiske syn på ejendommen.

Vi kan sikre, at det er de mest relevante håndværkere, der vælges til konkurrencedygtige priser, og at reparationer og vedligehold foretages i den rigtige rækkefølge. For eksempel kan det være en god ide at skifte vinduerne, hvis man nu har et stillads oppe for at skifte taget – det er ofte en stor udgift med et stillads omkring hele bygningen.

 

Abonnementsordning med servicetjek

En husrådgiver kan også stille op på generalforsamlinger og på bestyrelsesmøder, hvor der er brug for en uvildig part, der kan være med til at argumentere for de nødvendige beslutninger og valg ud fra foreningens interesser.

Med vores nye abonnementsordning har man den faste tilknytning til en rådgiver, der kender foreningen og kan træde til i forbindelse med det årlige ’servicetjek’ på foreningen. Det kan spare foreningen mange penge i sidste ende, når det er de rette beslutninger, der træffes på det rette tidspunkt.

 

Fordele for forening/bestyrelsen med en husrådgiver tilknyttet

  • Vi har styr på ejendomme, og vi kan ’diagnosticere’ netop jeres bygning i tide, så det bliver billigere på sigt.
  • Få uvildig rådgivning til bestyrelsen, så beslutningerne bliver taget på det rette tekniske og oplyste grundlag.
  • Andelshaverne undgår et nedslidt hus
  • Kan hjælpe med argumenter for nødvendige renoveringer i foreningerne
  • Ejendommens investeringsværdi holder/stiger

 

Læs mere om vedligeholdelsesplan.

Se eksempel på en vedligeholdelsesplan.

 

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her