Ny rådgiver uddannet maler, ingeniør og merkonom

Ny rådgiver uddannet maler, ingeniør og merkonom

Vore nye rådgiver er uddannet malersvend og diplomingeniør. Han har desuden afsluttet en uddannelse som merkonom og er også udlært sprængningstekniker.

Vi har ansat en ny bygherrerådgiver og projektleder. Det er Jens Jørgen Vinther Henriksen, der har flere års erfaring inden for forskellige dele af byggebranchen.

Oprindeligt er Jens uddannet malersvend og arbejdede med det i 7 år. I 1998 læste han videre til diplomingeniør med afslutning i 2003. Han har desuden afsluttet en uddannelse som merkonom og er også udlært sprængningstekniker.

 

Med i et vellykket OPP-projekt

I byggebranchen har Jens været både hos entreprenører og rådgivere. Blandt andet har han været ansat i BNS A/S og Peri A/S.
Inden Gaihede var han byggeleder i virksomheden Gribskov Gruppen, hvor han blandt andet var med til at koordinere opførelsen af Flintholm Svømmehal, der var et vellykket OPP-projekt.

I sin nye stilling i Gaihede skal Jens Jørgen Vinther Henriksen arbejde som bygherrerådgiver og projektleder inden for renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme i Hovedstadsområdet.

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her