fbpx

Ejendomsudvikling – Trænger din ejendom til et løft?

Ejendomsudvikling
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Ejendomsudvikling – med fokus på jeres ønsker

Ejendomsudvikling – uanset om det drejer sig om at tilføre værdi til en ejendomsinvestering, renovering og opgradering af bygninger eller udbygning af en virksomheds aktiviteter, så kan vi hjælpe jer.

Ønsker I ejendomsudvikling for at øge værdien i jeres ejendom, måske gennem etablering af tagbolig, altaner, energioptimering af ejendommen eller ved at omdanne en ejendom fra erhverv til bolig. Eller måske er der behov for byggeteknisk evaluering inden køb af en ejendom. Uanset hvad jeres drøm drejer sig om, så findes der en måde at realisere den på. Men for at ejendomsudviklingen skal være tro mod jeres ønsker, så kræver den en kontrolleret proces, hvor ønsker, økonomi, lovgivning, arkitektur og teknik ses i et samlet perspektiv. På den måde kan man skabe tryghed, besparelser og de bedste resultater for alle parter i udviklingen af jeres ejendom.

Udvikling af jeres ejendom hos Gaihede

Gaihede har stor erfaring inden for renoveringsprojekter og ejendomsudvikling. Vi ved, at der kræves meget af den rådgivende partner i ejendomsudviklingen, men vi ved også, at vi kan leve op til kravene. Gaihede-rådgiverne er kompetente og kompromisløse og har stor erfaring med renovering af ejendomme. Vi har lavet blandt andet lavet følgende arbejde:

Overordnet kan man sige om vores arbejdsproces, at vi i tæt dialog med jer aftaler den samlede plan for ejendommens udvikling – lige fra f.eks. købstilbud til en eventuel salgsfase. Det giver jer tryghed i jeres ejendomsforløb.

Gaihede ejendomsudvikling

I Gaihede er vi alle ingeniører og arkitekter, som har erfaring med de muligheder og udfordringer, der er forbundet med god ejendomsudvikling. Vi rådgiver boligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer om vedligeholdelse, renoveringsprojekter og ejendomsudvikling fra idéer til færdige projekter. Med os som rådgiver for jeres ejendoms byggeprojekt behøver I ikke andre samarbejdspartnere. I kan være sikker på, at vi har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem, så både budgetter, aftaler og tidsplaner bliver overholdt til punkt og prikke.

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her