Coloplast fik bedre reception på rekordtid

På tre uger skulle Coloplasts reception ændres. Så der var hektisk aktivitet.

Coloplast fik bedre reception på rekordtid

Renovering med fjernelse af bærende betonvæg og med otte forskellige fag klaret på tre uger under Gaihedes ledelse.

 

De Coloplast-medarbejdere, der gik på ferie først i juli og kom tilbage i august, fik sig en god overraskelse, da de trådte ind ad døren til virksomheden i Hørsholm efter ferien.

Mens de havde været væk, havde en række håndværksfirmaer under Gaihedes og Coloplasts driftsafdelings ledelse forvandlet receptionen, så den fremstår mere praktisk og indbydende.

Fra at være et lidt lukket rum åbner receptionen nu op for virksomheden med udsigt til blandt andet den grønne baghave. Og en 300 mm bærende betonvæg er fjernet, så man kan se ind i virksomhedens lyse, store spisesal.

En unik renovering

Coloplast er glad for den mere kunde- og personalevenlige reception.

Men det helt unikke ved netop denne ombygning og renovering er, at den skulle gennemføres på usædvanlig kort tid – de tre uger, hvor kantinen var ferielukket. Det var en udfordring for Gaihede, der stod for hele byggeledelsen i tæt samarbejde med bygherrens driftsafdeling. Gaihede havde rollen som totalrådgiver, og stod for både projektering og byggeledelse.

”Coloplast ønskede, at ombygningen skulle klares, så de ansatte blev forstyrret mindst muligt. Derfor skulle det ske i løbet af tre uger. Opgaven var derfor ikke kun en byggeteknisk udfordring, men også en logistisk udfordring. Det gav sved på panden, men det lykkedes”, fortæller projektleder og bygningskonstruktør i Gaihede, Agica Hasanbegovic.

Fliseekspert og diamantborer

For at nå i mål var det nødvendigt at involvere otte forskellige håndværksfag i processen – blandt andet en fliseekspert og en diamantborer med speciale i vægkonstruktion.

Det hele blev planlagt som en præcis operation med en detaljeret tidsplan og ikke mindst engagerede entreprenører. Efter tre ugers koncentreret indsats var både bygherre, de udførende og ikke mindst Gaihede tilfredse.

”Det var en intens og spændende opgave. Det krævede rigtigt meget planlægning som byggeleder og så nogle meget fokuserede entreprenører, der holdt alle tidsaftaler, ellers ville det hele vælte. Alt klappede, og vi afleverede inden deadline”, siger Agica Hasanbegovic fra Gaihede.

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her