fbpx

Bygherrerådgivning - Rådgivning om renovering

Bygherrerådgivning i Gaihede
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Skal I have renoveret ejendommen, så få kompetent bygherrerådgivning

Hvis I skal have foretaget store eller små ændringer i ejendommen, vil det oftest være fornuftigt og fordelagtigt at få bygherrerådgivning. Rådgivningen handler om, at I får konkret og brugbar information om byggeprojektet, således at I kan fokusere på det væsentligste i forbindelse med jeres ejendomsprojekt. Yderligere, så sikrer rådgivningen jer tryghed og stabilitet i byggeforløbet, så I kan være helt sikker på, at alt forløber efter jeres visioner og behov.

Bygherrerådgivning kan være brugbar og relevant i forbindelse med mange forskellige projekter. Rådgivningen kan bl.a. udføres som en del af totalrådgivningen eller som projektstyring.

Bygherrerådgivning hos Gaihede kvalitetssikrer dit projekt

Skal I have byggerådgivning til jeres næste projekt? Gaihede er kreative og kvalitetsorienteret, og sikrer jer et kompetent og professionelt byggeforløb med en bygherre – fra introduktion af ideoplæg til realisering af ideoplæg. Bygherrerådgivningen hos Gaihede indbefatter:

  • Planlægning og gennemførelse af alle tekniske, økonomiske og praktiske forhold. Vi samarbejder med andre rådgivere som f.eks. jurister og økonomiafdelingen. Det, mener vi, er afgørende for, at dit projekt bliver til virkelighed på en ordentlig måde.
  • Vi laver gennemarbejdede oplæg og forslag til renoveringen af jeres ejendom, således at I har overblik over renovering og kan træffe beslutninger uden at være i tvivl om eventuelle konsekvenser.
  • Vi sikrer et kontrolleret og kvalitetsorienteret projektforløb. Hos Gaihede har vi tekniske og faglige kompetencer af høj kvalitet, og arbejder kreativt, kontrolleret og professionelt i alle dele af byggeprojektets facetter.

Med Gaihede, ingeniører og arkitekter, som byggerådgiver får I desuden et team, der passer perfekt til jeres projekt. Hos os er det den samme projektleder, der har ansvaret og kontakten gennem hele processen, hvilket sikrer en høj kvalitet i alle faser af byggeriet. Det sikrer også en fornuftig beboerhåndtering. Du kan læse mere om Gaihede som bygherrerådgiver.

Vi har bl.a. ydet bygherrerådgivning i følgende projekter:

Se alle vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her