fbpx

Arkitekt København

Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Arkitekter København til renovering

Leder du efter en arkitekter i København til din ejendoms renoveringsprojekt, så lad os hjælpe dig.

Gaihede ingeniører & arkitekter er eksperter i renovering, ombygning og ejendomsudvikling. Vi har 20 års erfaring med ejendomsrenovering og arbejder primært med etageejendomme.

Vore kunder er både andels- og ejerforeninger, almene boligselskaber, fonde og investorer samt det offentlige.

Vi har stærke kompetencer indenfor både arkitektur og byggeteknik hvilket sikrer dig en løsning, der både opdaterer ejendommen til fremtidens behov og sikrer at ejendommens karakteristika og historiske udseende bevares. Vore arkitekter arbejder bl.a. med renovering og ombygning af beskyttede og fredede ejendomme.

Vores rolle i projektet

Der er mange aspekter, der skal tages højde for ved et renoveringsprojekt. Uanset om det handler om at finde de bedste løsninger for beboere og ejendom, ansøgning hos myndighederne, projektering eller byggestyring, så har vi hos Gaihede ingeniører & arkitekter de rette kompetencer til at styre jeres projekt sikkert igennem. Da vi både har arkitekter, konstruktører, ingeniører og fagspecialister ansat, kan vi løse alle typer af udfordringer og sikre den bedste løsning for jeres projekt.

Arkitekter og rådgivning der sikrer et ekstraordinært resultat

Vi elsker de historiske ejendomme i København og gør os umage med at finde de løsninger, der både kan sikre energioptimering, moderne funktioner og minimalt vedligehold. Samtidig med at ejendommens historiske udseende bevares, opgraderes eller bringes tilbage til det oprindelige.

Under hele forløbet sørger vi for tydelig kommunikation til bygherre. På den måde ved I altid, hvad der foregår, uden at I skal bekymre jer. Vores proaktivitet sikrer, at udfordringer håndteres rettidigt.

Vi sætter troværdig og kompetent rådgivning i højsædet, og hjælper jer med at træffe de rigtige beslutninger. Det sikrer en tryg proces.

Vi er med jer hele vejen fra ide til færdigt projekt, således at I kan fokusere på det væsentligste i forbindelse med jeres ejendomsprojekt, og være sikre på, at alt forløber efter jeres visioner og behov. På den måde sikres jeres investering bedst muligt.

Læs mere om processen ved en renovering eller et byggeprojekt i en andels- eller ejerforening.

Med Gaihede, ingeniører og arkitekter, som rådgiver får I både den personlig relation til rådgiveren og de nødvendige fagkompetencer, der passer perfekt til jeres projekt. Hos os er det den samme projektleder, der har ansvaret og kontakten gennem hele processen, hvilket sikrer en høj kvalitet i alle faser af byggeriet. Det sikrer også en fornuftig beboerhåndtering. Du kan læse mere om Gaihede som bygherrerådgiver.

Gaihede har bl.a. være rådgiver på følgende projekter:

Se alle vores referencer

Kontakt Gaihede

Har I brug for en uforpligtende samtale om jeres ejendom – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.

Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her