Ansøg om byfornyelse med vores hjælp

AB Parcelbroen på hjørnet af Griffenfeldsgade og Åboulevarden i København har vi hjulpet med at søge om byfornyelsesstøtte til en større renovering.

Ansøg om byfornyelse med vores hjælp

Gaihede har hjulpet med at realisere adskillige renoveringer, der ellers aldrig var blevet udført. Deadline nærmer sig.

Byfornyelsesstøtten har betydet, at tusindvis af lejligheder i København er blevet bedre og sundere at bo i, og det har givet byens udseende og miljø et stort løft til gavn for alle borgere og gæster.

Mange ejendomsejere ønsker støtte, men pengepuljen er begrænset, og mange opgiver tidligt, selv om de muligvis kunne have fået støtte. Derfor er det fornuftigt at få en rådgiver ind over, både til at analysere mulighederne og stå for ansøgningen samt selve renoveringen.

 

Har medvirket til mange byfornyelser

Gaihede har gennem tiden medvirket til en række sager inden for byfornyelse, lige fra badeværelsesinstalleringer i Istedgade til fundering af bevaringsværdige synkende bygninger ved Strøget samt energioptimering af karréer i Bredgade.

På billedet herover er det AB Parcelbroen på hjørnet af Griffenfeldsgade og Åboulevarden i København, hvor vi er inde over som rådgiver på projektet. Foreningen får byfornyelsesstøtte til en større renovering.

 

FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING OM BYFORNYELSE:

Kontakt teknisk direktør, Jesper Krog, på tlf: +45 31 42 20 33, mail: jk@gaihede.dk

 

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her