fbpx
AB Trekanten bliver opdateret på den rette måde

Vi har netop få ”go” fra Københavns Kommune til at starte med vinduesudskiftningen på den markante og stilstærke røde murstensbygning tegnet af den kendte danske arkitekt Kay Fisker i 1932.

AB Trekanten bliver opdateret på den rette måde

Kay Fisker-ejendommen ved søerne i København bliver nænsomt renoveret med respekt for både bygningens æstetik og funktionalitet.

Så er vi klar til at gå i gang med at renovere Kay Fisker-ejendommen, som ligger på Åboulevarden ved søerne i København – her bor andelsboligforeningen AB Trekanten.

Vi har netop få ”go” fra Københavns Kommune til at starte med vinduesudskiftningen på den markante og stilstærke røde murstensbygning fra 1932.

 

Bedre indeklima og lyddæmpning

En af vores arkitekter og projektledere, Mette Gammelby Kruse har fået den spændende renovering. Og det skal gøres, så det passer perfekt til bygningen – både æstetisk – og for at gavne indeklimaet og opgradere lyddæmpning mod Åboulevard og Rosenørns Allé.

 

Træ-alu i stedet for træ

Udskiftningen af vinduer og altanpartier sker til elementerne i træ-alu, og ifm. udskiftningen reetableres trækvinduerne, en markant vinduesdetalje, som forsvandt da de oprindelige vinduer blev udskiftet i 1985.

Hvis du har brug for hjælp til din eller jeres særlige ejendom – kontakt vores tekniske direktør Jesper Krog ☎️ 31 42 20 33

Læs alle nyheder her
Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her