Tilstandsrapport – Vi vurderer din ejendom korrekt

Vedligeholdsgennemgang for AB Falken
Tilmeld nyhedsbrev Ring mig op Skriv til os

Tilstandsrapport - tryghed ved handel med fast ejendom

Hos Gaihede har du mulighed for at bestille en tilstandsrapport i forbindelse med handel med fast ejendom, hvormed du på baggrund af bekendtgørelsen om huseftersynsordningen kan forsikre dig som køber eller sælger mod skjulte fejl og mangler ved bygningen.

 

Sælgers beskyttelse mod mangelindsigelser

Ved at få udarbejdet en tilstandsrapport ved handel med fast ejendom, kan sælger sikre sig mod mangelindsigelser fra køber. Køber vil derfor ikke kunne rette krav mod sælger ved mangler ved den faste ejendom, hvis køber ved aftalens indgåelse har modtaget en tilstandsrapport, samt et tilbud om ejerskifteforsikring, hvor sælger tilbyder at betale halvdelen af præmien. Hvorvidt køber tegner forsikringen er her uden betydning.

 

Købers indsigt i ejendommens tilstand

Udarbejdelsen af en tilstandsrapport betyder samtidig, at køber har mulighed for at gennemskue tilstanden af den faste ejendom. Rapporten vil i denne forbindelse også indeholde informationer omkring nødvendige vedligeholdstiltag og et budget for forbedringer efter nærmere aftale. Dette betyder dermed, at udgifter til eventuelle fremtidige istandsættelser bliver mere gennemskuelige for køber.

 

KONTAKT GAIHEDE

Har du brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om, hvilke arbejdsopgaver vi udfører – så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 11 41, mail eller booke et møde nedenfor.


Få relevante nyheder, cases og gode råd om renovering og vedligehold.

Tilmeld dig Gaihedes nyhedsbrev her


Tilmeld nyhedsbrev

Ring mig op

Skriv til os

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold